ΚΟΕ: Η λίστα με τους 324 επίλεκτους του αναπτυξιακού προγράμματος της κολύμβησης

by Aquafeed 24

Η Κ.Ο.Ε. στα πλαίσια του Αναπτυξιακού της προγράμματος της Κολύμβησης, υλοποιεί το πρόγραμμα επίλεκτων κολυμβητών-τριών για την περίοδο 2017-2018, ηλικίας 12-15 ετών γεννηθέντων τα έτη 2003-2006, για ολόκληρη τη χώρα.

Το πρόγραμμα για τη φετινή σεζόν συνεχίζει να υλοποιείται στα προπονητικά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης καθώς και σε όλες τις περιφέρειες της χώρας.  Για το σχεδιασμό και τη λειτουργεία του προγράμματος συμμετέχουν οι τεχνικοί της ΚΟΕ  Ορφανίδης Γιάννης, Κοζομπόλης Βαγγέλης, Αθυμαρίτης Δημήτρης, Τζιλιβάκης Κωνσταντίνος, Γέμελος Νικόλαος, Χούμας Χριστοδουλος και Κραουνάκης Νικόλαος για τη Νότια Ελλάδα. Όσον αφορά τη Βόρεια Ελλάδα, οι τεχνικοί Βούλτσος Ευάγγελος, και Παπαδόπουλος Αναστάσιος.  Επιπλέον συμμετέχουν Ομοσπονδιακοί Συνεργαζόμενοι Σωματειακοί Προπονητές.

Το πρόγραμμα θα ισχύει έως και τον Άυγουστο του 2018 και κατά τη διάρκεια του οι κολυμβητές-τριες με τη συμμετοχή των προσωπικών τους προπονητών συμμετέχουν σε προπονητικές συναντήσεις, σε επιστημονική παρέμβαση, διαλέξεις, σωματομετρήσεις, μέτρηση γαλακτικού, βιντεογραφίσεις-κινηματική ανάλυση. Τέλος, επιλέγονται να συμμετέχουν σε πολυήμερα κάμπινγκ προετοιμασίας.

Η κατάσταση  με τους επίλεκτους όπως έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας:

 

 

:

 

 

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA