Λίγα εκατοστά από το μετάλλιο η Εθνική Νεανίδων στην Καλλιτεχνική Κολύμβηση

5η θέση στο Τεχνικό Ομαδικό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του ΟΑΚΑ

by Aquafeed 24

Λίγα εκατοστά από το μετάλλιο η Εθνική Νεανίδων στην Καλλιτεχνική Κολύμβηση

5η θέση στο Τεχνικό Ομαδικό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του ΟΑΚΑ

Συγκλονιστική εμφάνιση, με «γεύση» μεταλλίου, πραγματοποίησε η Εθνική ομάδα νεανίδων της καλλιτεχνικής κολύμβησης στο τεχνικό ομαδικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων/Νεανίδων που διεξάγεται στο ανοικτό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Οι Μαρίζα Αμεραλή, Νικολέτα Καλτσογιάννη, Αναστασία Καραγιάννη, Εστέλλα Καραμανίδου, Ισμήνη Καραβασίλη, Σύλβια Κοντού, Άρτεμις Κουτράκη και Ηλέκτρα Ράπτη συγκέντρωσαν 241.0934 βαθμούς, χάνοντας για… λίγα εκατοστά το μετάλλιο. Η Γαλλία κατέλαβε την τρίτη θέση με 241.2933β., ενώ η Ουκρανία βρέθηκε τέταρτη με 241.1708β., σε μια μάχη που κρίθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε με εντυπωσιακή εμφάνιση η Ισπανία (260.5326β.), ενώ η Ιταλία ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου με 246.7800β.

Η ελληνική ομάδα, ωστόσο, επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ότι βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες δυνάμεις του αθλήματος στην Ευρώπη, επιδεικνύοντας ποιότητα, συγχρονισμό και ωριμότητα.

Η συνέχεια το Σάββατο με τρεις τελικούς

Η δράση συνεχίζεται το Σάββατο 28/6, με την Ελλάδα να έχει παρουσία σε τρεις τελικούς:

10:00 π.μ. – Τεχνικό Πρόγραμμα Ντουέτου:
Εστέλλα Καραμανίδου & Άρτεμις Κουτράκη (αναπληρωματική η Ηλέκτρα Ράπτη)

12:10 μ.μ. – Τεχνικό Σόλο Εφήβων:
Μάριος Κρίτσας

18:00 μ.μ. – Ακροβατικό:
Συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας

Η ελληνική αποστολή θα συνεχίσει να διεκδικεί θέσεις στο βάθρο και να χαρίζει συγκινήσεις.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA