«Λευκή πετσέτα» το Ανόβερο για το FINAL 8 του Τσάμπιονς Λιγκ

by Aquafeed 24

Επιβεβαιώθηκε πλήρως η φημολογία των τελευταίων ημερών ότι το Ανόβερο θα επιδιώξει να μην πάρει την ευθύνη της διοργάνωσης του FINAL 8 του Τσάμπιονς Λιγκ, όπερ και εγένετο.

Η ομάδα του Ανόβερο που είχε επιλεχθεί (σ.σ δηλαδή είχε πληρώσει αδρά..) από τη LEN για να διοργανώσει, όπως και το 2019, το FINAL 8 έλαβε υπόψιν την επιδημιολογική κατάσταση στη Γερμανία και τα αυξημένα κρούσματα COVID-19 και αποφάσισε να μη διοργανώσει το τουρνουά των καλύτερων οκτώ ευρωπαϊκών ομάδων. Αυτομάτως, η γερμανική ομάδα χάνει τη συμμετοχή της στο FINAL 8 και από τον Όμιλο Β’ θα προκριθούν τέσσερις ομάδες βάσει βαθμολογίας και όχι βάσει νέας έδρας, όπως ορισμένοι έβγαλαν από το μυαλό τους.

Σε ανεπίσημο επίπεδο, το Βελιγράδι έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να αναλάβει τη διοργάνωση, παρότι καμία σερβική ομάδα δεν βρίσκεται στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό συνδέεται με την πολύπλευρη προσπάθεια της νεοσύστατης, Νόβι Μπέογκραντ, να δυναμώσει σε επίπεδο διοικητικό και να λάβει τη wild card για το Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου.

Προς επίρρωσιν, η Νόβι θα αιτηθεί τη διοργάνωση του Φάιναλ 8 για το 2022 και το 2023, όπως φημολογείται, ενώ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο έχει συμφωνήσει με τον Ντούσκο Πιέτλοβιτς και θα ρίξει στο τραπέζι πρόταση στον Ντούσαν Μάντιτς της Προ Ρέκο! Και όχι μόνο…

Διαφορετικά, όσον αφορά το φετινό FINAL 8, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα επιλέξει ή την Όστια της Ρώμης ή τη Βουδαπέστη, για τη στέγαση του φετινού FINAL 8.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA