Ξεκίνησαν το Σάββατο (14/7) οι αγώνες των Ομίλων Ανόδου (κολ. Ν. Σμύρνης) και Καθόδου (κολ. Ηλιούπολης) της Τελικής φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α2 Γυναικών. Οι αγώνες ολοκληρώνονται την Κυριακή, αλλά στον Όμιλο Ανόδου, από τις πρώτες δύο κιόλας αγωνιστικές, το Σάββατο κρίθηκε ποια ομάδα παίρνει την άνοδο στην Α1. Είναι ο ΝΟ Λάρισας του Βασίλη Κουνδουράκη, που τα καταφέρνει για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Η ομάδα της Λάρισας εξασφάλισε και μαθηματικά από το Σάββατο το εισιτήριο ανόδου καθώς έκανε δύο νίκες στον Όμιλο, επί του ΝΟ Χίου με 18-12 και επί του Πανιωνίου με 13-7 και έφτασε στους 6 β. Οι ΝΟ Χίου και Πανιώνιος, εξάλλου, έχουν από μια νίκη (επί του τελευταίου ΝΟ Χανίων) και ισοβαθμούν στη 2η θέση με 3 β., οπότε ακόμα κι αν χάσει στην 3η και τελευταία αγωνιστική, την Κυριακή (15/7) το πρωί, ο ΝΟ Λάρισας από τον ΝΟ Χανίων, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα στο παιχνίδι ΝΟ Χίου – Πανιώνιος, οι Λαρισινοί ευνοούνται και παίρνουν πρωτιά.

Η αυλαία άνοιξε και στον Όμιλο Καθόδου, αλλά μόνο με τους δυο αγώνες της 1ης αγωνιστικής όπου είχαμε τις νίκες των ΠΑΟΚ και Ιωνικού.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου στους Ομίλους Ανόδου και Καθόδου:

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΟΔΟΥ (Κολυμβητήριο Ν. Σμύρνης):

ΝΟ Χανίων – Πανιώνιος 7-10, ΝΟ Λάρισας – ΝΟ Χίου 18-12, ΝΟ Λάρισας – Πανιώνιος 13-7, ΝΟ Χανίων – ΝΟ Χίου 10-11.

Η Βαθμολογία (2 αγ.):

1. ΝΟ Λάρισας 6

…………………………..

2. ΝΟ Χίου 3

3. Πανιώνιος 3

4. ΝΟ Χανίων 0

ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΘΟΔΟΥ (Κολυμβητήριο Ηλιούπολης):

ΓΣ Ηλιούπολης – ΠΑΟΚ 3-10, Ηλυσιακός – Ιωνικός 5-8.

Η Ειδική προκήρυξη της Τελικής φάσης της Α2 Γυναικών και το αναλυτικό πρόγραμμα αγώνων ΕΔΩ.

Facebook Comments