Κυριάκος Γιαννόπουλος: «Διεκδικούμε και πετυχαίνουμε αυτό που αξίζουμε»!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Κυριάκος Γιαννόπουλος, που βρέθηκε στο Σπλιτ και με την ιδιότητά του ως Α’ Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (LEN), με δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, έκανε τον απολογισμό των Εθνικών μας ομάδων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, των Γυναικών, με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου και των Ανδρών, με την 5η θέση, ενώ έκανε και τη γενικότερη αποτίμηση στο γεμάτο διακρίσεις, για τον υγρό στίβο, καλοκαίρι. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό για τις μεγάλες διακρίσεις. Υπάρχει σκληρή δουλειά, υπάρχει μια καλή ομάδα ανθρώπων που έχει σχεδιάσει όλο αυτό το οποίο παρακολουθείτε και από κει και πέρα υπάρχει και αγάπη. Αγκαλιάζουμε όλα τα παιδιά, σε όλα τα σπορ της Ομοσπονδίας και αυτό το εισπράττουν τα παιδιά. Καταλαβαίνουν ότι υπάρχουν άνθρωποι δίπλα τους οι οποίοι σκέπτονται γι αυτούς, λειτουργούν γι αυτούς και ό,τι κάνουν, το κάνουν με ανιδιοτέλεια, το κάνουν με αγάπη και σεβασμό σε αυτό. Έχουμε, εξάλλου, καλούς προπονητές και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι αυτό και υπερήφανοι.

Όσον αφορά τα όσα έγιναν στο Σπλιτ, η αποτίμηση είναι πολύ θετική. Σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον που όλοι έρχονται για να διεκδικήσουν μετάλλιο. Για την ανδρική ομάδα, εμείς είχαμε ένα παιχνίδι ατυχές εναντίον της Κροατίας, στο οποίο κρίθηκαν πολλά πράγματα, αλλά αυτά συμβαίνουν και στα ματς του Ομίλου και στα χιαστί. Επίσης υπάρχουν στιγμές που θα παίξεις καλά και άλλες που δεν θα παίξεις καλά. Γι αυτό που χαιρόμαστε, όμως, είναι πως η ομάδα μας βρίσκεται σταθερά ψηλά, είναι ανταγωνιστική πάντα, σε κάθε περίπτωση, Έχει κερδίσει τον σεβασμό των αντιπάλων και προσπαθεί σε κάθε περίπτωση να πάει μπροστά με σκληρή δουλειά.

Όσον αφορά την Εθνική μας ομάδα Γυναικών: Τα κορίτσια μας, εξάλλου, επέστρεψαν δυναμικά. Είναι μια καινούργια ομάδα με τελείως διαφορετική φιλοσοφία, με όρεξη για δουλειά, που αξίζει αυτό που πήρε. Θέλουμε να διεκδικήσουμε και να πετυχαίνουμε αυτό που αξίζουμε κι εμείς αυτό πάντα κάνουμε. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, φεύγουμε γεμάτοι από το Σπλιτ και ελπίζουμε για κάτι καλύτερο στη Φουκουόκα, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2023. Είμαστε ικανοποιημένοι και για τις επιτυχίες όλων των αθλημάτων μας γενικότερα και υποσχόμαστε ακόμα καλύτερα πράγματα και ακόμα πιο δυναμική παρουσία στο μέλλον».

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA