Κύπελλο Ελλάδας πόλο: Την Τετάρτη (24/4) κληρώνει για Final-8 (άνδρες) και Final-4 (γυναίκες)

Κοντοζυγώνει η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας σε γυναίκες και άντρες που θα διεξαχθεί στο Λαιμό.

by Μάνος Φυρογένης

Στις εγκαταστάσεις του ΝΟ Βουλιαγμένης στο Λαιμό θα διεξαχθεί το διάστημα 9-11 Μαΐου 2024 το Final -8 Ανδρών και το Final -4 των Γυναικών στο Stoiximan Κύπελλο Ελλάδας.

Την προσεχή Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 13:00 θα διεξαχθεί στα γραφεία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας η κλήρωση των δυο διοργανώσεων, παρουσία εκπροσώπων των ομάδων και των ΜΜΕ.

Στο Final -8 των Ανδρών θα συμμετάσχουν οι οκτώ ομάδες που κατέλαβαν τις αντίστοιχες πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας (απομένουν τα play-in και playoffs) και στο Final -4 των Γυναικών οι τέσσερις ομάδες επίσης που κατέλαβαν τις αντίστοιχες πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Απομένουν δύο αγωνιστικές στις γυναίκες πλην όμως έχει ξεκαθαρίσει βαθμολογικά η πρώτη 4άδα. Το προσεχές Σάββατο (20/4) θα λάβει χώρα η 21η Αγωνιστική (πλην Ολυμπιακού φυσικά) και την Τετάρτη (24/4) η τελευταία στροφή.

Στις 9/5 θα διεξαχθούν οι τέσσερις προημιτελικές συναντήσεις για το Final -8 του Stoiximan Κυπέλλου Ανδρών. Στις 10/5 θα γίνουν οι δυο ημιτελικοί Ανδρών και οι δυο ημιτελικοί Γυναικών και στις 11/5 οι δυο τελικοί.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA