Το «παζλ» στη θέση της φουνταριστής συμπληρώθηκε στον Εθνικό Πειραιώς, καθώς μετά την παραμονή της Βίρνας Νιαρχάκου και την απόκτηση της Άλκηστης Μπενέκου, ο «Αυτοκράτορας» ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την Ξένια Πέττα.

Η νεαρή αθλήτρια έχει αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν στον «Αυτοκράτορα» και τώρα επιστρέφει για να ενισχύσει την ομάδα του Κώστα Βαμβακάρη σημαντικά ενόψει της νέας σεζόν, που έχει υψηλούς στόχους για τις «κυανόλευκες».

Η ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα του γυναικείου τμήματος του Εθνικού Πειραιώς:

«Το γυναικείο τμήμα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ξένια Πέττα, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Η Ξένια Πέττα έχει γεννηθεί στις 5 Ιουνίου του 1999 και θα ενισχύσει την ομάδα του Κώστα Βαμβακάρη στη θέση της φουνταριστής, ενώ ξεκίνησε την αθλητική της διαδρομή στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, η νεαρή παίκτρια έχει φορέσει ξανά στο παρελθόν το σκουφάκι του «Αυτοκράτορα» το 2016 και τώρα επιστρέφει στον σύλλογο, ύστερα από μια σεζόν που έπαιξε στον ΝΟ Ρεθύμνου.

Το γυναικείο τμήμα του Εθνικού Πειραιώς και ο υπεύθυνος της ομάδας, Δημήτρης Κολοβός, καλωσορίζουν την Ξένια Πέττα στον σύλλογο και της εύχονται κάθε επιτυχία σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο στις επερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Α1 γυναικών, Κύπελλο Ελλάδος και Euroleague.

Η δήλωση της Ξένιας Πέττα για την επιστροφή της στον Εθνικό Πειραιώς, στην επίσημη σελίδα της ομάδας:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω ξανά στον Εθνικό και μου δίνεται η ευκαιρία να βοηθήσω και εγώ την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της. Εύχομαι μια χρονιά γεμάτη υγεία για όλες μας και πολύ καλά παιχνίδια τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη».

 

Facebook Comments