Σαφή διάθεση να μην αποδεχθούν την ιατρική γνωμάτευση των Ιταλών είναι οι Κροάτες, όσον αφορά την κατάσταση της καρδιάς του Σάντρο Σούκνο.

Η Προ Ρέκο γνωστοποίησε ότι ο Κροάτης σταρ δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά φέτος, σύμφωνα με την γνωμάτευση του Ιταλού κορυφαίου ιατρού, Πάολο Ζεπίλι.

Η Κροατική Ομοσπονδία κάνει το αυτονόητο, δηλαδή οφείλει να εξαντλήσει τα περιθώρια, καθώς δεν μιλάμε για έναν παίκτη που μπορεί να αντικατασταθεί, αλλά για τον καλύτερο ίσως πολίστα στη γη αυτή τη στιγμή, στην καλύτερη ηλικία του (27 χρονών).

Οι Κροάτες σκοπεύουν άμεσα να εξετάσουν τον Σούκνο δύο και τρεις φορές, αλλά και να τον πάνε στα κορυφαία καρδιολογικά κέντρα στον κόσμο, θεωρώντας ότι μόνο τότε θα μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα αν είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά.

Ενοχλημένοι εμφανίζονται οι Κροάτες, ωστόσο, κάνοντας λόγο για έναν σούπερ σταρ που κανείς δεν μπορεί τόσο γρήγορα να του απαγορέψει να παίζει και ότι η υπόθεση του έχει κλείσει οριστικά.

Μάλιστα, μέσω του Λαμπάρ Μπόρις, η Ομοσπονδία της Κροατίας τονίζει ότι δεν θα βάλει τη ζωή του αθλητή σε κίνδυνο, ωστόσο υπάρχουν ιατροί που μπορούν να του δώσουν ξανά ελπίδα.

Αυτά τα λόγια μεταφράζονται και διαφορετικά, δηλαδή με το συμπέρασμα ότι ο Σούκνο με τις μέχρι τώρα διαγνώσεις πάσχει από κάτι πολύ σοβαρό που δεν θεραπεύεται και αναγκαστικά σταματάει το πόλο. Ουσιαστικά, ομιλούμε για μια πολύ πιο δύσκολη κατάσταση απ’ότι στην αρχή είχαμε αντιληφθεί. Ας πάνε όλα καλά.