Κριστιάνο, Νεϊμάρ, Μπενζεμά και τώρα… Ντέγιαν Σάβιτς!

by Aquafeed 24

Είναι ευρέως γνωστό ότι τη νέα ποδοσφαιρική γη της Επαγγελίας αποτελεί η Σαουδική Αραβία, με τα χρήματα τα οποία πέφτουν στο τραπέζι να είναι δυσθεώρητα ακόμη και για τον πλανήτη του πιο λαοφιλούς αθλήματος στον κόσμο.

Κριστιάνο Ρονάλντο, Νεϊμάρ, Μπενζεμά, Ενγκολό Καντέ, Ζιγιές, Ρούμπεν Νέβες, Κουλιμπάλι και όχι μόνο, για να μη νομίζετε ότι επειδή ασχολούμαστε μόνο με τον Υγρό Στίβο δεν παρακολουθούμε τις διεθνείς εξελίξεις.

Έτσι λοιπόν, μια έκπληξη έρχεται ξανά από τη Σαουδική Αραβία, αλλά αυτή τη φορά από τον χώρο της υδατοσφαίρισης, με την Al Quadsiah να ανακοινώνει την πρόσληψη του κορυφαίου προπονητή πόλο στον κόσμο, του ακριβοθώρητου, Ντέγιαν Σάβιτς!

Ο σπουδαίος Σέρβος τεχνικός που ως προηγούμενη ενασχόληση είχε τη Σλιέμα στη Μάλτα, θα μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία για έναν σύλλογο που έως τώρα ήταν γνωστός για την ποδοσφαιρική του ομάδα και στην οποία προπονητής είναι ο γνώριμος Μίτσελ, που έχει περάσει από τον πάγκο του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, ενώ νωρίτερα είχε σε αυτή τη θέση τον Ρόμπι Φάουλερ, πρώην επιθετικό της Λίβερπουλ και της εθνικής Αγγλίας.

Αποτελεί αναμφίβολα μια ξεχωριστή επιλογή για τον Ντέγιαν Σάβιτς, αλλά μένει να δούμε, τουλάχιστον όσοι είμαστε λάτρες της σημειολογίας, εάν στο άμεσο μέλλον θα παρατηρηθεί κύμα «μετανάστευσης» μεγάλων ονομάτων της υδατοσφαίρισης προς την Σαουδική Αραβία και να θα αποδεχθεί η χώρα ένας υπολογίσιμος προορισμός για περισσότερα σπορ.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA