Κώστας Λούδης: «Θέλουμε χρόνο και παράλληλα καλή προετοιμασία για τις επερχόμενες αγωνιστικές»!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Συνέχεια στις νίκες για την ομάδα του ΓΣ Περιστερίου, η οποία «έφυγε» με τους τρεις βαθμούς από το εντός έδρας παιχνίδι της 3ης Αγωνιστικής κόντρα στα Χανιά. Το σύνολο του Κώστα Λούδη έδειξε το καλό της πρόσωπο και απέδωσε όπως θα ήθελε, παρά τις απουσίες που μετρά τον τελευταίο καιρό.

Ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα με το ΝΟ Χανίων, ήταν ο επικεφαλής τεχνικός των ανδρών του ΓΣΠ αναφέροντας στο gsperisteri.gr:

«Επετεύχθη ο στόχος που ήταν η νίκη» ήταν το πρώτο σχόλιο του μετά το τέλος του αγώνα και συμπλήρωσε: «Η ομάδα μας παρά τα προβλήματα που έχει με τις συνεχείς απουσίες, δείχνει ότι βρίσκει ρυθμό και θέλω να πιστεύω πως με την έλευση και του Άγγελου Φώσκολου σε λίγο χρονικό διάστημα θα είναι όπως πρέπει! Τώρα απλώς χρειαζόμαστε λίγο χρόνο και παράλληλα προετοιμαζόμαστε για το εκτός έδρας παιχνίδι με το Παλαιό Φάληρο, όπου θέλουμε να πάρουμε άλλη μια νίκη, πριν μπούμε σε μια σημαντική τριάδα δύσκολων αναμετρήσεων. Με τον Απόλλωνα και τη Βουλιαγμένη εντός έδρας και τον ΠΑΟΚ εκτός».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA