Αλ. Τσίριτς – Έλ. Ξενάκη: «Συνεχίζουμε την προετοιμασία – Δοκιμάσαμε πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση»!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Προελαύνει μέχρι στιγμής η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς, πετυχαίνοντας ακόμη μια άνετη νίκη χθες – Σάββατο 22/10 στα πλαίσια της 3ης Αγωνιστικής. Οι Υπερ-πρωταθλήτριες Ευρώπης ταξίδεψαν στην Πάτρα και αντιμετώπισαν το σύνολο του Μιχάλη Λαζαρίδη, όπου και επικράτησαν 21-5 με… πρωταγωνίστριες στο σκοράρισμα της Ξενάκη και Κρίστμας (5 τέρματα έκαστη).

Αλεξάνταρ Τσίριτς και Έλενα Ξενάκη μίλησαν στο olympiacossfp.gr για την αήττητη και ανοδική πορεία της ομάδας έως τώρα, την σθεναρή αντίσταση και καλή εικόνα της ΝΕ Πατρών, αλλά και την συνεχή προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για τα πιο απαιτητικά παιχνίδια μακροπρόθεσμα.

Αλεξάνταρ Τσίριτς: «Ξέραμε ότι θα κερδίσουμε το ματς στην Πάτρα. Όσα κορίτσια ήταν εδώ είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν και ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η ομάδα της Πάτρας δεν τα παράτησε, αλλά είναι γνωστή η διαφορά δυναμικότητας που έχουμε. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, συνεχίζουμε να προετοιμαζόμαστε για τη συνέχεια».

Έλενα Ξενάκη: «Ένα παιχνίδι με μεγαλύτερη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων. Νομίζω, ότι η ομάδα μας έδειξε σεβασμό και σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια. Αυτά τα παιχνίδια είναι μια καλή ευκαιρία, ώστε να δοκιμάζουμε πράγματα, τα οποία κάνουμε στην προπόνηση. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό, το ότι δίνεται η δυνατότητα σε νεαρότερες αθλήτριες να έχουν χρόνο συμμετοχής και να παίρνουν εμπειρίες από το πρωτάθλημα Α1 Γυναικών».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA