Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΝΟ Πατρών, ο προπονητής του ΓΣ Περιστερίου, Κώστας Λούδης, δήλωσε: «Πετύχαμε μια σημαντική νίκη. Ήρθαμε στην Πάτρα με δυο σημαντικές απουσίες, του Πρέκα και του Καρούντζου να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που στις τελευταίες αγωνιστικές έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο. Έχασε στην Αθήνα από τον Παναθηναϊκό ενώ προέρχονταν από μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας επί της ομάδας των Χανίων».

Και συμπλήρωσε: «Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι με τη δέουσα σοβαρότητα και με βασικό άξονα την άμυνα μας. Στην αρχή του παιχνιδιού είχαμε και πολύ καλές επιθέσεις όπου χτίσαμε μια μεγάλη διαφορά και δεν απειληθήκαμε ποτέ. Καθαρίσαμε νωρίς το παιχνίδι και αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσω αρκετή ώρα τα νέα παιδιά. Επίσης, στην αρχή του αγώνα ο Μπεριστιάνος τραυματίστηκε, και χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο φρύδι. Έπαιξε λίγο στο πρώτο 8λεπτο».

Όσο για τη συνέχεια, είπε: «Πλέον βλέπουμε τα επόμενα παιχνίδια με τη Γλυφάδα την προσεχή Τετάρτη εντός έδρας και τον Παναθηναϊκό το επόμενο Σάββατο εκτός. Στόχος μας είναι η νίκη που θα μας εδραιώσει στην τρίτη θέση».

Πηγή: gsperisteri.gr