Ευχαριστημένος από την ανατροπή, παρά την ήττα στο φινάλε, ήταν ο προπονητής του Πανιωνίου, Κώστας Δήμου, ο οποίος μίλησε στο Aquafeed24 μετά το παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς το Σάββατο.

Ο έμπειρος κόουτς στάθηκε στο κακό ξεκίνημα του «Ιστορικού», αλλά και στο τέλος του αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Ο Κώστας Δήμου στο Aquafeed24

«Δε μπορέσαμε να βγάλουμε την τελευταία μας άμυνα. Η αλήθεια είναι ότι κάναμε ένα πάρα πολύ κακό ξεκίνημα και μετά το ισορροπήσαμε το παιχνίδι από ένα σημείο και μετά το φέραμε το παιχνίδι στα ίσια και μετά όλα παίζονταν. Κρίθηκε στις τελευταίες άμυνες που δε καταφέραμε να τις βγάλουμε εμείς και έτσι πήρε ο Εθνικός τη νίκη».

Για το αν ο Πανιώνιος άξιζε κάποιο βαθμό: 

«Θεωρητικά (για το βαθμό), μπορεί να είναι και έτσι μπορεί να είναι και αλλιώς, για κάποιον άλλο μπορεί να πει ότι ήμασταν πίσω και κυνηγάγαμε και αφού κυνηγάγαμε ο βαθμός θα ήταν κάτι παραπάνω για εμάς. Η αλήθεια είναι ότι ισορροπήσαμε το παιχνίδι το φέραμε στα ίσια, το διεκδικήσαμε έως την τελευταία στιγμή και εκεί στις λεπτομέρειες  το χάσαμε».

Για το αν είναι ευχαριστημένος:

«Ευχαριστημένος…είμαι ευχαριστημένος γιατί δε παρατήσαμε το παιχνίδι αν και κάναμε κακό ξεκίνημα, αυτή είναι η πραγματικότητα. Από την άλλη δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί ξεκινήσαμε πολύ χαλαρά το παιχνίδι. Υπάρχουν και σημεία δηλαδή του παιχνιδιού που είμαι ευχαριστημένος και σημεία του παιχνιδιού που πρέπει να βελτιώσουμε. Για τη διαιτησία δε θέλω να πω, σίγουρα στις τελευταίες φάσεις ήταν πολύ έντονα, οι φάσεις είναι πολύ δύσκολες υπάρχει πολύ μάχη, ίδια φάση μπορεί να τη δει ένας διαιτητής επιθετικό, ο άλλος να τη δει αποβολή. Το είδε αποβολή, εντάξει δεν είναι ανάγκη να το κρίνουμε και να πούμε αν είναι δίκαιο ή άδικο. Σκοπός μας είναι κάθε παιχνίδι να εμφανιζόμαστε όσο καλύτεροι γίνεται, να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, να προσπαθούμε να διεκδικήσουμε βαθμούς, βαθμό από κάθε παιχνίδι, αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε και σήμερα, δε τα καταφέραμε και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε στο επόμενο».