Μετά την επιστροφή του από τη Γαλλία και τη Σέτε, ο Νίκος Κοπελιάδης μιλά αποκλειστικά στο Aquafeed24 για το παιχνίδι με τον Υδραϊκό, την απουσία Μοσκόφ και την εμπειρία του στο γαλλικό πρωτάθλημα!

Με την νίκη έφυγε ο Πανιώνιος από τον Άλιμο το Σάββατο 13 Νοεμβρίου, επικρατώντας του Υδραϊκού 12-11 σε ένα ματς ντέρμπι, γεμάτο ανατροπές. Πρωταγωνιστής της ομάδας της Νέας Σμύρνης ο Τάκης Δήμου που σημείωσε επτά γκολ, δίνοντας συνεχή προβαδίσματα στον Πανιώνιο, αλλά και ο Κώστας Λυμαράκης, πραγματοποιώντας μία σούπερ εμφάνιση στο τέρμα.

Μεγάλη ήταν η συμβολή στο συγκεκριμένο παιχνίδι του Νίκου Κοπελιάδη, ο οποίος με δύο τρομερά γκολ από το 1, την μία φορά μείωσε στο ένα γκολ την διαφορά σε 7-6, όταν ο Πανιώνιος βρισκόταν ακόμα πίσω στο σκορ και αμέσως μετά την ισοφάριση του Τάκη Δήμου σε 7-7, έβαλε μπροστά τους «κυανέρυθρους» με ένα γκολ! Ο έμπειρος παίκτης, που επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το πέρασμά του από την γαλλική Σέτε, έχοντας αγωνιστεί παλαιότερα σε Ποζίλιπο και Π.Φάληρο και Βουλιαγμένη, μίλησε αποκλειστικά στο Aquafeed24 για το παιχνίδι με τον Υδραϊκό, στο οποίο δεν αγωνιζόταν, λόγω τιμωρίας, ο Νίκολα Μοσκόφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, μείναμε αφοσιωμένοι στο στόχο της νίκης μέχρι το τέλος. Καταλυτικοί παράγοντες θεωρώ πως ήταν ο Τάκης Δήμου, που μας βοήθησε με τα επτά του γκολ και ο Κώστας Λυμαράκης στο τέρμα. Ήμασταν μαχητικοί, δεν αφήσαμε καμία φάση ανεκμετάλλευτη, προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος και καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Όταν ρωτήθηκε για τις διαφορές στο ελληνικό και το γαλλικό πρωτάθλημα, μέσω της εμπειρίας του, απάντησε:

«Θεωρώ ότι έχουν κάποιες διαφορές τα δύο πρωταθλήματα, δε θεωρώ ότι το γαλλικό ή το ελληνικό είναι πιο αδύναμο, δεν θέλω να μπω σε μία τέτοια σύγκριση. Τα θεωρώ εξίσου ανταγωνιστικά, αν και θεωρώ ότι φέτος το ελληνικό υπερτερεί ένα κλικ από το γαλλικό».

Facebook Comments