Ο διεθνής περιφερειακός της ΑΕΚ μιλά για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ιδιαίτερο κλίμα που επικράτησε!

Μπορεί η ΑΕΚ να γνώρισε την ήττα με 13-5 από έναν Ολυμπιακό, που φέτος κυνηγάει ό,τι τρόπαιο βρεθεί στο διάβα του, παρ’ όλα αυτά η ομάδα του Δημήτρη Μάζη άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Παρά την απουσία του Μιχάλη Τσαταλιού, η «Ένωση» πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση, διατηρώντας χαμηλά το σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και έχοντας στο πλευρό της τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι κατέκλυσαν τις εξέδρες του κολυμβητηρίου της Ηλιούπολης.

Ο περιφερειακός της ΑΕΚ και διεθνής με την εθνική νέων ανδρών, Αλέξανδρος Ηλιόπουλος, έκανε δηλώσεις αποκλειστικά στο Aquafeed24 για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και την απόδοση της ομάδας του, αλλά και το κενό του Μιχάλη Τσαταλιού στη δεξιά πλευρά της επίθεσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που, αυτή τη στιγμή, είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέραμε ότι το θέμα να κερδίσουμε ήταν πάρα πολύ δύσκολο και ήρθαμε σήμερα να φανούμε ανταγωνιστικοί, να μπορέσουμε να περιορίσουμε όσο πιο πολύ γίνεται τα επιθετικά τους όπλα, να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ και να προσπαθήσουμε να τους βάλουμε δύσκολα. Εν μέρει, το καταφέραμε αυτό, αλλά μπορούσαμε και λίγο καλύτερα. Σίγουρα κάναμε και κάποια λάθη προσωπικά, λόγω απειρίας, τα οποία τα εκμεταλλεύτηκαν επειδή είναι πολύ έμπειροι παίκτες, παγκόσμιας κλάσης. Στόχος μας είναι να κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι ξεχωριστά, και σε παιχνίδια όπως με τον Ολυμπιακό να προσπαθούμε να κερδίζουμε κάτι και να κοιτάμε στα μάτια κάθε ομάδα. Σίγουρα ο Μιχάλης είναι ένα πολύ χρήσιμο μέλος της ομάδας μας, έχει ένα ταλέντο και κάποια έφεση στο σκοράρισμα, έχει ένα πάρα πολύ καλό σουτ. Σίγουρα κάποια σουτ που γίνανε, άμα τα επιχειρούσε, ίσως να είχαμε ένα δύο γκολ παραπάνω, αλλά με μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, κοιτάς πρώτα να τους περιορίσεις όσο μπορείς αμυντικά και μετά κοιτάς την επίθεση».

 

Facebook Comments