Φαίνεται ότι η Ντιβίνα Νίγκρο ήταν μόνον η αρχή για τη γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ, με την Ιταλοελληνίδα πορτιέρε να ανακοινώνεται επίσημα τη Δευτέρα από την «Ένωση».

Ο «Δικέφαλος» του Μάρκο Μίτσιτς έχει ξεκινήσει τις κινήσεις στη μεταγραφική αγορά και σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24, η γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην Αλεξάνδρα Καλαϊτζή, τη νεαρή φουνταριστή που ξεκίνησε την καριέρα της στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, με τον οποίο τα τελευταία χρόνια σάρωσε τα πάντα στα ηλικιακά πρωταθλήματα, ενώ αποτέλεσε και μέλος της γυναικείας ομάδας του ΝΟΒ, κατακτώντας φέτος το χάλκινο μετάλλιο στην Α1.

Πέραν της νεαρής ταλαντούχας αθλήτριας, η ΑΕΚ έχει στο στόχαστρο μια ξένη αθλήτρια με εξαιρετικά σωματικά προσόντα και αυτή είναι η Lalelei Mata’afa, η οποία σπούδαζε και αγωνιζόταν για το Πανεπιστήμιο της Χαβάης τα τελευταία χρόνια και τώρα ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα της, ερχόμενη στην Ελλάδα για την ΑΕΚ, ώστε να γνωρίσει την ευρωπαϊκή υδατοσφαίριση.

Αυτό το δίδυμο, θα αντικαταστήσει, επί της ουσίας, τις Μαριάννα Μαστρόκαλου και Κική Στρατιδάκη, οι οποίες μεταγράφησαν σε Πανιώνιο και Βουλιαγμένη αντίστοιχα. Τέλος, η ΑΕΚ δεν κινείται μόνο για αυτές τις περιπτώσεις και φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο για τη στελέχωση και της γυναικείας ομάδας με αθλήτριες με ταλέντο και όρεξη για διάκριση.