Κωνσταντίνος Βιτέλλας στο Aquafeed24: «Χάσαμε την συγκέντρωσή μας με τον Απόλλωνα – Θέλει προσοχή η Γλυφάδα»!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Ο έμπειρος αμυντικός του «Αυτοκράτορα», Κωνσταντίνος Βιτέλλας, μίλησε αποκλειστικά στο Aquafeed24 για το ντέρμπι της 5ης Αγωνιστικής κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης και τις λεπτομέρειες που στέρησαν την νίκη από την ομάδα του.

Ένα ανατρεπτικό και άκρως ανταγωνιστικό ματς έλαβε χώρα το Σάββατο 06/11 στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο στο Γουδή, ανάμεσα στην «ελαφρά ταξιαρχία» και τον Εθνικό Πειραιώς. Το ντέρμπι ήθελε τον «Αυτοκράτορα», για περίπου 3 από τα 4 οκτάλεπτα, μπροστά στο σκορ, μέσα στην έδρα του Απόλλωνα! Ωστόσο, οι παίκτες του Νικόλα Δεληγιάννη αφυπνίστηκαν στο τελευταίο μέρος της αναμέτρησης, επικρατώντας τελικά 11-8 της ομάδας του Φάνη Κουντουδιού!

Ο 30χρονος αμυντικός του Εθνικού Πειραιά, Κωνσταντίνος Βιτέλλας, ο οποίος στέκεται επάξια και ως περιφερειακός, μίλησε αποκλειστικά στο Aquafeed24 για τα σημεία τα οποία οδήγησαν τον «Αυτοκράτορα» στην ήττα, ενώ κατείχε τον έλεγχο του παιχνιδιού για ένα μεγάλο διάστημα, καθώς και τις βλέψεις της ομάδας στο πολυαναμενόμενο ματς με τον ΑΝΟ Γλυφάδας το Σάββατο 13/11.

«Όσον αφορά το ματς με τον Απόλλωνα, παίξαμε με μια ομάδα που έχει μεγάλο βάθος και ποιότητα και μεγάλες βλέψεις για το φετινό πρωτάθλημα. Από την άλλη εμείς καταφέραμε να έχουμε μια καλή εικόνα μέχρι σχεδόν το τέλος του 3ου οκταλέπτου… Έπειτα χάσαμε την συγκέντρωση μας και δεν καταφέραμε να διεκδικήσουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι.
Ο αγώνας με την Γλυφάδα είναι πολύ “επικίνδυνος”, καθώς πρόκειται για μια ομάδα που η βαθμολογική της εικόνα δεν αντικατοπτρίζει τις δυνατότητες της. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% σε όλη την διάρκεια του ματς και να διεκδικήσουμε την νίκη στην έδρα μας».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA