Κολυμβητήριο Καλαμάτας: Ενεργειακή αναβάθμιση με εντατικούς ρυθμούς!

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου της Καλαμάτας!

by Aquafeed 24

Με ταχείς ρυθμούς τα έργα προχωρούν και οι εργασίες για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού κολυμβητηρίου της Καλαμάτας συνεχίζονται. Πρόκειται για ένα έργο που μετά από αρκετές θεωρητικές κουβέντες, πέρασε στην πράξη.

Ένα εγχείρημα συνολικής αξίας που ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτείται μέσα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Το έργο αφορά εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης μέσω της χρήσης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας με χρήση συστήματος γεωθερμίας, ηλιοθερμίας και προβολέων τεχνολογίας LED, ενώ επιπρόσθετα, προβλέπεται να γίνει μόνωση – στεγανοποίηση των δύο κολυμβητικών δεξαμενών (πισίνες), υποσταθμός της ΔΕΗ, και αναβάθμιση των αποδυτηρίων και των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

Ένα συνολικό και πέρα για πέρα ουσιαστικό λίφτινγκ του κολυμβητηρίου, πηγής άθλησης στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα που αγαπά τον υγρό στίβο και το νερό.

Στο κολυμβητήριο για να ενημερωθεί ο ίδιος για την εξέλιξη του έργου και την πρόοδό των εργασιών από τους ίδιους τους επιβλέποντες μηχανικούς, βρέθηκε ο δήμαρχος της πόλης, Θανάσης Βασιλόπουλος.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA