Κολυμβητικό τμήμα Ολυμπιακού: «Δεν σκεφτήκαμε στιγμή να μην στηρίξουμε την ομάδα, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Μία ανακοίνωση υποστήριξης του φετινού εγχειρήματος του Ολυμπιακού έβγαλε σύσσωμο το τμήμα κολύμβησης, με αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου να προσυπογράφουν την κάτωθι ανακοίνωση. Μέσω των γραφόμενων τους, ξεκαθαρίζεται ότι όπως ο Ολυμπιακός ήταν δίπλα τους όλα αυτά τα χρόνια έτσι και εκείνοι θα κάνουν το ιδιο.

Κλείνοντας προσκάλεσαν τον κόσμο της ομάδας να παραμείνουν δίπλα στη φετινή προσπάθεια της ομάδας προκειμένου να καταφέρουν όλοι μαζί να υπερκεράσουν τις δυσκολίες που έχουν προκύψει.

Η ανακοίνωση:

«Μετά από συνάντηση με τους υπεύθυνους του τμήματος και με τη Διοίκηση του Συλλόγου, οφείλουμε να διευκρινίσουμε τα εξής: ο Ολυμπιακός είναι αυτός που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια ώστε να κάνουμε πραγματικότητα αυτό που αγαπάμε. Δεν υπήρξε στιγμή και σκέψη για κανέναν από εμάς να αποχωρήσει από τον σύλλογο, παρά τις όποιες δυσκολίες της φετινής χρονιάς. Εξακολουθούμε να τρέφουμε την ίδια εμπιστοσύνη προς τη Διοίκηση και τον Πρόεδρο κ. Μιχάλη Κουντούρη και εκφράζουμε την σιγουριά ότι και φέτος θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να παραμείνουν αρωγοί στον καθημερινό αγώνα που δίνουμε. Ως αθλητές του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., το μόνο που ζητάμε για φέτος είναι η συμμετοχή του κόσμου στο εγχείρημα της διοίκησης του Ερασιτέχνη και εμείς από τη πλευρά μας, σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε άλλο ένα πρωτάθλημα στον Πειραιά και να διατηρήσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που ανήκει, στην κορυφή»

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA