Κολύμβηση – ΟΠΕΝ Σουηδίας: Με την 3η καλύτερη επίδοση στον τελικό των 50 πεταλούδα ο Γκολομέεβ

by Aquafeed 24

Καλές επιδόσεις και προκρίσεις σε τελικούς πέτυχαν οι Έλληνες κολυμβητές στην πρεμιέρα του Ανοιχτού (ΟΠΕΝ) σουηδικού πρωταθλήματος. Το πρωί της Πέμπτης (8/4) ξεκίνησε στη Στοκχόλμη το διεθνές κολυμβητικό μίτινγκ που γίνεται με την παρουσία πέντε Ελλήνων κολυμβητών και κολυμβητριών. Στη διοργάνωση, κάτω από το βλέμμα του προπονητή Τάσου Καράμπελα που συνοδεύει την αποστολή, μετέχουν ο Ανδρέας Βαζαίος, ο Κριστιάν Γκολομέεβ, ο Γιώργος Σπανουδάκης, ο Αστέριος Δαλδογιάννης και η Άννα Ντουντουνάκη.

Στα προκριματικά της πρώτης ημέρας ο Κριστιάν Γκολομέεβ πέτυχε την 3η καλύτερη επίδοση στα 50 μ. πεταλούδα με 23.83 και προκρίθηκε στον τελικό του αγωνίσματος. Στο ίδιο αγώνισμα πήρε μέρος ο Ανδρέας Βαζαίος που με 24.09 είχε την 5η καλύτερη επίδοση. Ο Ανδρέας έκανε διαγραφή και δεν θα αγωνιστεί το απόγευμα στον τελικό.

Η Άννα Ντουντουνάκη ήταν 7η στα 50 μ. πεταλούδα με 26.58 και θα συμμετάσχει στον απογευματινό τελικό. Ο Αστέριος Δαλδογιάννης, εξάλλου, σημείωσε επίδοση 3.59.10 και κατέλαβε την 10η θέση στα προκριματικά. Το απόγευμα, όμως, θα κολυμπήσει στον μεγάλο τελικό αφού κάποιοι αθλητές έκαναν διαγραφή.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA