Το πιο υπέροχο συναίσθημα είναι της προσφοράς…

Ότι και αν κρύβουμε μέσα μας, το να βοηθάμε κάποιον, ειδικότερα όταν δεν τον γνωρίζουμε, μας κάνει λίγο καλύτερους ανθρώπους…

Η τέταρτη διαδοχική χρονιά που διοργανώθηκε το «Κολυμπώ για τους άλλους», μεταφράζεται ως ακόμη μια ευκαιρία προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Το Aquafeed24.com έχει μια βασική και κύρια διαφορά από όλους τους υπόλοιπους και αυτή είναι ότι ζει τις εκδηλώσεις και συμμετέχει ενεργά σε αυτές.

Έτσι πράξαμε και στο «Κολυμπώ για τους άλλους», που διοργανώθηκε εκ νέου με απόλυτη επιτυχία στο Αθλητικό κέντρο Νέου Ψυχικού και το success story του πιστώνεται στον Λευτέρη Παρασκευά και την Τόνια Μαχαίρα.

Ήμασταν εκεί από τις 08:30 το πρωί και μείναμε ως το μεσημεράκι, ώσπου να ολοκληρωθεί και το τελευταίο μισάωρο κολύμβησης, όπου αποτελεί σταθερά τη συμμετοχή στη διοργάνωση.

Είδαμε ανθρώπους όλων των ηλικιών να κολυμπούν για τους άλλους, καθώς τα έσοδα διατέθηκαν για τις ανάγκες της Κιβωτού του Κόσμου, Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Μέριμνας Και Προστασίας Μητέρας Και Παιδιού.

Η Κιβωτός του κόσμου δραστηριοποιείται και απευθύνεται πρώτα και κύρια στα μικρά απροστάτευτα παιδιά, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και πολλά χωρίς γονείς, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες, παραμέληση, εγκατάλειψη, χωρίς ιατρική φροντίδα με αβέβαιο μέλλον.

Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές και ένα μεγάλο μπράβο σε όσους στήριξαν την προσπάθεια, κολυμπώντας για τους άλλους.

Το Aquafeed24.com είναι υπερήφανο που μπορεί και συμμετέχει σε τέτοιες δράσεις και πάντοτε θα είμαστε εκεί για όλους, αλλά ακόμη πιο συγκεκριμένα για τα παιδιά.

Αν μπορείς να κάνεις ένα παιδί χαρούμενο, τότε έχει νόημα η ύπαρξή σου…