Στη 1 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση που συνδυάζει τον αθλητισμό με το πνεύμα της κοινωνικής αλληλεγγύης για 6η φορά, στο κολυμβητήριο του Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν τα τέσσερα προηγούμενα έτη το «Κολυμπώ για τους άλλους», θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχόμενη χρονιά, και 6η φορά υπό την αιγίδα του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού και την στήριξη του υπεραθλητή Λευτέρη Παρασκευά και της ΑΜΚΕ “The Extra Mile”.
Φίλοι του Αθλητή, μικροί και μεγάλοι, θα παρεβρεθούν μαζί του για να ενισχύσουν το εγχείρημα.

Η εκδήλωση «Κολυμπώ για τους άλλους» πραγματοποιείται με την επιμέλεια της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «The Extra Mile».
Περιλαμβάνει 30λεπτη κολύμβηση με αντίστοιχη καταμέτρηση της απόστασης που θα διανύσει ο κάθε κολυμβητής. Μετά την ολοκλήρωση του γεγονότος θα ακολουθήσει κλήρωση δώρων και θα δοθούν αναμνηστικά συμμετοχής.

Τα έσοδα
Τα έσοδα των συμμετοχών θα διατεθούν για τις ανάγκες της «Κιβωτού του Κόσμου», Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Μέριμνας Και Προστασίας Μητέρας Και Παιδιού. Δραστηριοποιείται και απευθύνεται πρώτα και κύρια στα μικρά απροστάτευτα παιδιά, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και πολλά χωρίς γονείς, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες, παραμέληση, εγκατάλειψη, χωρίς ιατρική φροντίδα με αβέβαιο μέλλον.

Ταυτόχρονα, θα συλλέγονται τρόφιμα μακράς διάρκειας για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου.

Πότε : 1.04.2018
Ώρα διεξαγωγής : 8:30-15:00

Οι συμμετέχοντες πρέπει να παρουσιάζονται στη γραμματεία τουλάχιστον μισή ώρα πριν την προκαθορισμένη ώρα κολύμβησης.

Που : Στην πισίνα του Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού, Ρήγα Φεραίου και Μπουμπουλίνας

Λεπτομέρειες διαδρομής

Το κολυμβητήριο είναι ανοιχτό, 25 μέτρων και έχει 6 διαδρομές. Η μια από αυτές χρησιμοποιείται για ζέσταμα των συμμετεχόντων ενώ οι υπόλοιπες 5 για την διεξαγωγή της κολύμβησης. Ανάλογα με την συμμετοχή, ο τρόπος αξιοποίησης των διαδρομών ενδέχεται να τροποποιηθεί.
Σε κάθε διαδρομή κολυμπούν ταυτόχρονα μέχρι και 2 άτομα.

Με τη λήξη των 30 λεπτών, οι συμμετέχοντες βγαίνουν από την πισίνα και παραλαμβάνουν το αναμνηστικό τους δίπλωμα στο οποίο είναι καταγεγραμμένη η απόσταση που διήνυσαν.
Επιπρόσθετα, έχουν την δυνατότητα να παραμείνουν στον χώρο για να παρακολουθήσουν την εξέλιξη της διοργάνωσης και να λάβουν μέρος σε αυτό με την παρουσία τους, να δοκιμάσουν τα αναψυκτικά και σνακ που θα παρέχονται, να φωτογραφηθούν και να συνομιλήσουν με διοργανωτές και εθελοντές σε ένα γιορτινό κλίμα που συνδυάζει άθληση, κοινωνική αλληλεγγύη και εθελοντισμό.
Στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνει κλήρωση δώρων. Αριθμημένα κουπόνια θα δίνονται σε κάθε συμμετέχοντα στη γραμματεία την ημέρα της διοργάνωσης.

Δήλωση Συμμετοχής: Online μέσω της σελίδας www.kolimpo.gr και πληρωμή του αντιτίμου στην γραμματεία την ημέρα του αγώνα. Μέσα από την αίτηση των αθλητών, ο κάθε αθλητής έχει τη δυνατότητα να δηλώσει επιθυμητή ώρα συμμετοχής.

Το αντίτιμο συμμετοχής ορίζεται σε 10 ευρώ ανά άτομο για άτομα άνω των 18, ενώ για άτομα κάτω των 18, το αντίτιμο ορίζεται στα 5 ευρώ.

Facebook Comments