«Κολυμπώ για τους άλλους»

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν τα τρία προηγούμενα έτη οι Φιλανθρωπικές Κολυμβητικές Εκδηλώσεις που διοργάνωσαν ο Λευτέρης Παρασκευάς και η Τόνια Μαχαίρα, θα πραγματοποιηθεί για 4η συνεχόμενη χρονιά, υπό την αιγίδα του Δήμου Φιλοθέης- Ψυχικού, η εκδήλωση που συνδυάζει τον αθλητισμό με το πνεύμα της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Την Κυριακή 9 Απριλίου 2017, από τις 08:30 έως τις 15:00, στην πισίνα του Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού (Ρ. Φεραίου & Μπουμπουλίνας), θα συγκεντρωθούν όλοι όσοι θέλουν να συμμετάσχουν. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την επιμέλεια της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «The Extra Mile» και περιλαμβάνει 30λεπτη κολύμβηση με αντίστοιχη χρονομέτρηση της απόστασης που θα διανύσει ο κάθε κολυμβητής.

Τα έσοδα των συμμετοχών θα διατεθούν για τις ανάγκες της Κιβωτού του Κόσμου, Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Μέριμνας Και Προστασίας Μητέρας Και Παιδιού.

Δραστηριοποιείται και απευθύνεται πρώτα και κύρια στα μικρά απροστάτευτα παιδιά, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και πολλά χωρίς γονείς, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες, παραμέληση, εγκατάλειψη, χωρίς ιατρική φροντίδα με αβέβαιο μέλλον.

Δήλωση Συμμετοχής: Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στα αγωνίσματα κολύμβησης, θα πρέπει να συμπληρώσουν τη δήλωση με τα απαραίτητα στοιχεία στην ιστοσελίδα www.kolimpo.gr

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από το Σάββατο 25/3/2017 μέχρι Τετάρτη 5/4/2017.
Το αντίτιμο συμμετοχής ορίζεται σε 10 ευρώ ανά άτομο.