Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 16-12 του Απόλλωνα Σμύρνης στο Παπαστράτειο στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Β’ γύρου της Ά φάσης και αποσπάστηκε ακόμα περισσότερο από την «αμφίβια ελαφρά ταξιαρχία».

Στην ουσία της επικράτησης στάθηκε στις δηλώσεις του στο olympiacossfp.gr ο προπονητής των Περαιωτών, παραδεχόμενος βέβαια πως χάθηκε η συγκέντρωση των παικτών του ενώ για… χαλάρωση έκανε λόγο ο Μάνος Ζερδεβάς.

«Το ξεκίνημά μας ήταν πάρα πολύ καλό, αλλά στη συνέχεια, χάσαμε κάποια εύκολα γκολ και δεχθήκαμε κάποια εύκολα γκολ, αφήνοντας παίκτες μόνους τους. Δεν είχαμε συγκέντρωση από τα μέσα του παιχνιδιού και μετά, αλλά πήραμε τους τρεις βαθμούς που θέλαμε. Έχουμε κάποιες δυσκολίες στην ομάδα, αλλά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και τα επόμενα παιχνίδια, θέλουμε πάντα να κάνουμε και να δίνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε» ήταν τα λόγια του Κροάτη τεχνικού για να ακολουθήσει ο διεθνής πορτιέρο.

«Ο Απόλλων είμαι μια ομάδα που εξελίσσεται χρονιά με τη χρονιά, η πρόοδός του φαίνεται και στην Ευρώπη. Νομίζω, μπήκαμε καλύτερα από την προηγούμενη φορά σήμερα, αλλά χαλαρώσαμε και δώσαμε το δικαίωμα στον Απόλλωνα να μας φτάσει. Παρόλα αυτά, στο τέλος φάνηκε η ποιότητά μας και με χαροποιεί ιδιαίτερα ότι πήραμε το αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης:

Απόλυτος ο «Θρύλος» με 16 γκολ – Πάλεψε ο Απόλλωνας