ΚΟΕ: Ο Διαθεσόπουλος επισημοποίησε την υποψηφιότητά του για την ΕΟΕ

by Aquafeed 24

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του εκπροσώπου της ΚΟΕ στην ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής επιβεβαίωσε σήμερα (18/3) ο απερχόμενος πρόεδρος της κολυμβητικής ομοσπονδίας, Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

Ο επί σειρά ετών επικεφαλής της ΚΟΕ, ο οποίος λόγω νόμου δεν μπορεί να είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές της ομοσπονδίας, θα επιδιώξει ακόμη μία θητεία στην ΕΟΕ, όπου μετέχει από το 1989, έχοντας διατελέσει και γενικός γραμματέας, από το 1989 ως το 1992 και από το 1997 ως το 2004.

«Η συμμετοχή στα δρώμενα του Ολυμπισμού, των Ιδεωδών και των Αξιών του, με τις υπηρεσίες μου και από υψηλές θέσεις ευθύνης στην διαδρομή μου στον Αθλητισμό, αποτελεί κορυφαία επιλογή των προσωπικών μου αρχών. Υπηρέτησα και υπηρετώ με βάση όλα αυτά τα υψηλά ιδανικά τον Αθλητισμό και με αυτές τις αρχές που εμφορούμαι θα συνεχίσω να τον υπηρετώ» αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Διαθεσόπουλος και συνεχίζει:

«Η υποψηφιότητά μου για εκλογή και στη νέα Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στις επικείμενες εκλογές της ΚΟΕ, αυτό σηματοδοτεί, αυτό το μήνυμα στέλνει στα σωματεία-μέλη της μεγάλης οικογένειας της Ομοσπονδίας μας. Με το ίδιο σθένος και θάρρος της γνώμης και άποψης, την ίδια καθαρότητα των θέσεων μου και αρχών μου, θα συνεχίσω να πράττω, να διακονώ και να υπηρετώ τον Αθλητισμό και το μεγαλείο του».

Τη θέση του τακτικού εκπροσώπου της ΚΟΕ στην ΕΟΕ θα διεκδικήσει επίσης ο παλιός πρωταθλητής της κολύμβησης, Νίκος Ξυλούρης, ως πρόταση της κίνησης «Κολυμπάμε Μαζί» με επικεφαλής τον Κυριάκο Γιαννόπουλο.

Οι αρχαιρεσίες για τη νέα διοίκηση της κολυμβητικής ομοσπονδίας και τον εκπρόσωπό της στην ολομέλεια της ΕΟΕ θα γίνουν στις 28 και 29 Μαρτίου.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA