Το μεταγραφικό «πάρε – δώσε» της Α1 κατηγορίας ανδρών υπήρξε ένα από τα κορυφαία θέματα του #Aquafeed24 μέσα στον Αύγουστο, ωστόσο αυτό δεν σηματοδοτεί το τέλος των μεταγραφικών κινήσεων, καθώς εκκρεμούν περιπτώσεις αθλητών που πρόκειται να αλλάξουν αθλητική στέγη και οι κινήσεις τους δεν έχουν ολοκληρωθεί για διαφορετικούς λόγους.

Το «πάρε – δώσε» όλων των ελληνικών ομάδων της Α1 (Ανδρών)!

Μια από τις ομάδες που τώρα είναι σε θέση να δηλώσει ότι κλείνει το ρόστερ της είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ολοκλήρωσε τη σύνθεσή του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ο Δημήτρης Μάζης έχει πλήρη εικόνα για το τι να περιμένει από τις 29 Αυγούστου και έπειτα, δηλαδή από την έναρξη της προετοιμασίας του «τριφυλλιού».

Η «επένδυση» σε νεαρούς φερέλπιδες αθλητές συνεχίζεται στους «πράσινους», καθώς μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Κωνσταντίνου Κανδανολέων, ακόμη ένα σημαντικό ταλέντο της ελληνικής υδατοσφαίρισης πρόκειται να φορέσει το σκουφάκι του Παναθηναϊκού και αυτός, σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24, είναι ο Γιάννης Τόττης.

Ο γεννημένος το 2005 περιφερειακός έως και φέτος αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έπαιξε στην Α1 ανδρών, ενώ στέφθηκε πρωταθλητής Νέων ανδρών και Εφήβων πριν από λίγους μήνες. Παράλληλα, αποτελεί μέλος των μικρών εθνικών ομάδων και παίζει ως επί το πλείστον στην αριστερή πλευρά, αλλά όχι μόνον εκεί. Από εδώ και στο εξής, εφόσον η υπόθεση τελεσφορήσει, ο Γιάννης Τόττης μετακομίζει στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και ανοίγει μια νέα σελίδα στην αθλητική του καριέρα, με τον νεαρό παίκτη να έχει κι άλλες δυνατές προτάσεις αυτό το καλοκαίρι.

Facebook Comments