Θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει κορυφαία στιγμή της καριέρας του Απόστολου Χρήστου, το διήμερο που προηγήθηκε στο Ευρωπαϊκό της Ρώμης; Η απάντηση είναι ΝΑΙ… ακόμα και για όσους δεν γνωρίζουν, οι λόγοι είναι προφανείς. Ο 26χρονος – νέος Πρωταθλητής Ευρώπης, κυνηγά την κορυφή στα αγωνίσματα του υπτίου από το 2016, όπως αναφέρει και ο προπονητής του, Παναγιώτης Βελέντζας.

Σταδιακά λοιπόν, σε βάθος 6 χρόνων και μετά από εξίσου εξαιρετικές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (52.09!), ο Απόστολος σκαρφάλωσε από την 3η θέση στην Ευρώπη, στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου (50μ) και μόλις 3 εκατοστά από το δεύτερο Χρυσό στα 100μ, κοιτώντας στα μάτια τον κάτοχο του Παγκόσμιου Ρεκόρ.

Υπόδειγμα επιμονής, στοχοπροσήλωσης και διαρκούς προσπάθειας ο 26χρονος Έλληνας κολυμβητής ο οποίος μίλησε στο #Aquafeed24 αμέσως μετά την κατάκτηση και του Ασημένιου μεταλλίου στην τελευταία μέρα αγώνων του Ευρωπαϊκού της Ρώμης, όπου βρέθηκε η δημοσιογραφική ομάδα μας.

«Ήταν οριακή κούρσα όπως προχθές, έβαλα τακτική στον αγώνα μου για να επιτεθώ στο τέλος γιατί ξέρω ότι εκεί είναι το πιο σημαντικό μέρος του αγώνα, μείωσα την διαφορά αλλά δεν κέρδισα για 0.03, είμαι ικανοποιημένος όμως από τον χρόνο μου και την εμφάνιση μου στον αγώνα, κατέκτησα δυο μετάλλια και έκανα ένα πανελλήνιο ρεκόρ! Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος»!

Facebook Comments