Απίστευτες συγκινήσεις έχουν προσφέρει στα δύο, έως τώρα, παιχνίδια της σειράς των Πλέι Άουτ τα Χανιά και ο Πανιώνιος, καθώς αμφότερα κατέληξαν στα πέναλτι με τον ΝΟΧ να κερδίζει και τις δύο αναμετρήσεις στην ψυχοφθόρο διαδικασία.

Την Τετάρτη η πλάστιγγα στο ξεκίνημα είχε γείρει υπέρ του Πανιωνίου ο οποίος με πολύ καλή εμφάνιση και με οδηγό τον αρχηγό τους Χρήστο Κουτσιαλή προηγούνταν με διαφορά στα πρώτα 16 λεπτά, ενώ είχε το προβάδισμα έως και το τέταρτο οκτάλεπτο, ωστόσο οι παίκτες του Ηλία Μαχαίρα με μπροστάρη τον καταπληκτικό Αβέρκα και τον Χαριτάκη, ισοφάρισαν και μάλιστα με πανέμορφο τέρμα του Βουλγαράκη πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά με 9-10.

50 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, ωστόσο, ο Παπαποστόλου με διαγώνιο σουτ από δεξιά έστειλε το παιχνίδι στα πέναλτι, εκεί όπου η μοναδική απόκρουση της διαδικασίας από τον Λεβεντάκη έδωσε τη νίκη στα Χανιά.

Με την ένταση των δύο αγώνων, αλλά και τον τρόπο που ολοκληρώθηκαν, γίνεται αντιληπτό ότι την Κυριακή στις 15:30 στο κολυμβητήριο Χανίων θα δοθεί ένα από τα συγκλονιστικότερα παιχνίδια της σεζόν, ενώ αναμένεται να γεμίσουν οι κερκίδες.

Ο θάνατος σου, η ζωή μου, λοιπόν την Κυριακή στην Κρήτη.

 

Facebook Comments