Η ΝΕΠ ισοφάρισε τη σειρά μέσα σε ένταση!

by Aquafeed 24

Η ΝΕ Πατρών έμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής στην Α1 Γυναικών, νικώντας τον ΝΟ Λάρισας με 12-11 στην Πάτρα, μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι με αποβολές και όλα θα ξεκαθαριστούν στον τρίτο αγώνα στη Λάρισα.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, με την ΝΕΠ να παίρνει ένα μικρό προβάδισμα στο πρώτο οκτάλεπτο (5-3), το οποίο διατήρησε μέχρι την έναρξη της τελευταίας περιόδου (10-8). Ο ΝΟ Λάρισας μείωσε σε 12-11, 0.38 πριν τη λήξη του αγώνα, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει κάτι παραπάνω και αυτό ήταν το τελικό σκορ υπέρ της ομάδας του Δημήτρη Μπιτσάκου.

Με τη νίκη αυτή, η σειρά βρίσκεται στο 1-1 και πλέον θα καθοριστεί ποιά ομάδα θα υποβιβαστεί, στον τρίτο αγώνα των δύο ομάδων, την Κυριακή (5/5).

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Στο 3:38 της 4ης περιόδου απεβλήθη με κόκκινη κάρτα ο έφορος της ΝΕΠ, κ. Σινεμόγλου για διαμαρτυρία. Μετά τη λήξη του αγώνα, απεβλήθη με κόκκινη κάρτα η παίκτρια του ΝΟΛ, Κούμπρα Κους, γιατί κατευθύνθηκε απειλητικά προς τον πάγκο της ΝΕΠ, προκαλώντας τις αντίπαλες παίκτριες και την κερκίδα. Αμέσως μετά, για τον ίδιο λόγο, απεβλήθη με κόκκινη κάρτα η παίκτρια της ΝΕΠ, Χρυσανθοπούλου Νικολίτσα».

Εξαιρετικό επιθετικά παιχνίδι έκαναν η Κάτια Μιχαηλίδου και η Ιωάννα Λυκοθανάση για τη ΝΕΠ καθώς σημείωσαν 4 γκολ έκαστη, ενώ τόσα πέτυχε για τον ΝΟΛ η Τσιγαρίδα.

 

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ – ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ 12-11

Τα οκτάλεπτα: 5-3 , 3-3 , 2-2 , 2-3

ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη 1, Σινεμόγλου, Ρακιντζή, Τσιμάρα Ευφ., Τσιμάρα Ευδ., Πετάση 1, Μιχαηλίδου 4, Μόρκγαν, Μπιτσάκου 2, Μανέτα, Λυκοθανάση 4 , Χρυσανθοπούλου, Γεωργίου, Ζαφειράκη

ΝΟ Λάρισας (Σπύρος Τσιάρας): Γούλα, Τουλουμτζίδου 1, Χασιώτη 1, Μπαλάτσα Μ. 1, Μπαλάτσα Ν. 1, Τοκίνι, Κούμπρα 3, Τσιγαρίδα 4, Πατούνα, Μιγδάνη, Καζάνα

Διαιτητές: Κουρτίδης, Δασκαλοπούλου

Αλυτάρχης: Χρήστος Σαλογιάννης

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA