Λιγότερο από 24 ώρες απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Α1 ανδρών, με την 22η αγωνιστική να είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη.

Παρόλα αυτά, κάποιες ομάδες θα έχουν απουσίες, όπως για παράδειγμα ο ΝΟ Χανίων, ο οποίος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του έμπειρου Γιώργου Κατσουλάκη που είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί με τον Εθνικό στον Πειραιά.

Αναλυτικά, η αποστολή του ΝΟ Χανίων είναι η εξής: Λεβεντάκης, Παπαδόπουλος, Πολύζος, Νάστραν, Αγιωργούσης, Πετρόχειλος, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης, Αβέρκα, Χάλαρης και Φλώρος.

Απουσίες έχει και ο Πανιώνιος ο οποίος υποδέχεται τη Χίο, καθώς η ομάδα του Κώστα Δήμου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες εδώ και αρκετές ημέρες, Στέλιο Πρωτονοτάριο και Γιώργο Καλαϊτζή.

Παράλληλα, ερωτηματικό αποτελεί για την ομάδα του ΠΑΟΚ η παρουσία του Κώστα Γαλανίδη, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Ολυμπιακό, χωρίς ο επίσημος ΠΑΟΚ να έχει γνωστοποιήσει κάτι έως και σήμερα, όσον αφορά τη συμμετοχή ή όχι στον εντός έδρας αγώνα με το Π.Φάληρο.

 

Facebook Comments