Κατσιμπρή: «Τιμή μου η Εθνική ομάδα – «Ευχαριστώ τον Εθνικό»!

by Aquafeed 24

H αθλήτρια του Εθνικού Πειραιώς, Έφη Κατσιμπρή, κλήθηκε στην προετοιμασία της Εθνικής γυναικών, ενόψει της κορυφαίας διοργάνωσης του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βαρκελώνης.

Η νεαρή περιφερειακή βρίσκεται ανάμεσα στις αθλήτριες που πρέπει να βρίσκονται την Τετάρτη, 23/5 και ώρα 8:20, στο κολυμβητήριο Πειραιά «Π. Καπαγέρωφ» για αιμοληψία.

Το ταξίδι της Εθνικής ομάδας ξεκινά με τον «Αυτοκράτορα» της ελληνικής υδατοσφαίρισης να έχει ακόμη μια φορά εκπρόσωπο, δείγμα της σκληρής δουλειάς που έγινε από όλους στο «κυανόλευκο» τμήμα τη φετινή σεζόν.

Η Έφη Κατσιμπρή μίλησε στην επίσημη σελίδα του Εθνικού Πειραιώς για την κλήση της στην Εθνική ομάδα γυναικών, αλλά και για τη φετινή σεζόν του «Αυτοκράτορα» στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Είναι μεγάλη μου τιμή που θα βρίσκομαι στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας γυναικών, ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και θα αποκομίσω πολύτιμες εμπειρίες δίπλα σε κορυφαίες αθλήτριες, πρότυπα για όλες εμάς τις νεαρότερες. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να δικαιώσω τους προπονητές μου που με συμπεριέλαβαν στο κάλεσμα».

Για τη φετινή πορεία του Εθνικού Πειραιώς στο πρωτάθλημα:

«Ο Εθνικός φέτος απέδειξε σε πολλά επίπεδα ότι έκανε εξαιρετική δουλειά και θεωρώ ότι η ομάδα μας δίκαια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, καθώς πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή σεζόν υπό τις οδηγίες του κ. Βαμβακάρη.

Στους μικρούς τελικούς με το Ρέθυμνο παίξαμε ως ομάδα, η μια για την άλλη και δεν αφήσαμε κανέναν να μας αμφισβητήσει, φέρνοντας τον Εθνικό ξανά στα μετάλλια.

Δουλέψαμε σκληρά, με αφοσίωση και θέλαμε πολύ να πετύχουμε τους στόχους μας, ένας εξ αυτών και η έξοδος στα ευρωπαϊκά κύπελλα, κάτι που θα αποτελέσει σπουδαία εμπειρία για όλες τις αθλήτριες.

Είναι αλήθεια ότι ο Εθνικός Πειραιώς έβαλε τις βάσεις φέτος και με την είσοδο του κ. Κολοβού στην ομάδα δείχνει να έχει όλα τα εχέγγυα για να χτίσει σε όσα έχει καταφέρει έως σήμερα. Πιστεύω έρχονται πολύ καλές ημέρες για το τμήμα και σίγουρα τόσο η κλήση μου στην Εθνική, όσο και οι προηγούμενες κλήσεις της Αναστασίας Καλαργυρού και της Βίρνας Νιαρχάκου, δείχνουν ότι η ομάδα μας μπορεί να αποτελέσει προορισμός για αθλήτριες που έχουν στόχο την Εθνική ομάδα.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Βαμβακάρη για τις ευκαιρίες που μου έδωσε φέτος και ευχαριστώ που είμαι μέλος της ομάδας του Εθνικού Πειραιώς».

 

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA