Στον ΠΑΟΚ επιστρέφει ο Ξενοφώντας Σιορδίλης, ο οποίος θα υπερασπίζεται τα δοκάρια του «Δικεφάλου» τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον ταλαντούχο τερματοφύλακα να έχει τεράστια συμβολή στην άνοδο του ΟΦΘ στην Α1 κατηγορία.

Η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Πόλο ανδρών του Συλλόγου, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Ξενοφών Σιορδίλη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένος το 1998, ο Ξενοφών Σιορδίλης έχει ύψος 190cm και αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα.

Ο Ξενοφών Σιορδίλης είναι παιδί των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, ξεκινώντας να αγωνίζεται με την πρώτη ομάδα τις σεζόν 2017-18 και 2018-19.

Η σεζόν 2019-20 τον βρήκε στον ΟΦΘ, για να επιστρέψει στον Δικέφαλο, και πάλι, τη σεζόν 2020-21.

Την επόμενη χρονιά (2021-22) αγωνίστηκε στον ΟΥΚ Βόλου στην Α1, ενώ την περασμένη αγωνιστική σεζόν (2022-23) αγωνίστηκε και πάλι στον ΟΦΘ.

Πλέον επιστρέφει στον ΠΑΟΚ Domus Ergo, στην τρίτη θητεία του, βοηθώντας με το ταλέντο και την εργατικότητα του για το βήμα παραπάνω.

Διεθνής με τις ηλικιακές κατηγορίες των Εθνικών ομάδων της χώρας μας, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Παγκοσμίου Νέων το 2017.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Ξενοφών Σιορδίλης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη την οποία δείχνουν στο πρόσωπο μου. Εύχομαι να έχουμε μία δυνατή χρονιά, δίχως τραυματισμούς, πετυχαίνοντας όλους τους στόχους τους οποίους θα θέσουμε. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον ΠΑΟΚ. Είναι η ομάδα η οποία ξεκίνησα το πόλο. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η προετοιμασία και εύχομαι σε όλους να έχουμε μία πολύ καλή σεζόν».