Θέμα.. ωρών ακόμη μια επιβεβαίωση του #Aquafeed24, καθώς με επίσημη ανακοίνωσή της η ΑΕΚ, καλωσορίζει ξανά στις τάξεις της τον Μιχάλη Καζάζη, ανακοινώνοντας την απόκτησή του και την ενίσχυση της ανδρικής ομάδας για την σεζόν 2023-2024, με τον 29χρονο αμυντικό να έχει φορέσει ξανά στο παρελθόν το σκουφάκι της «Ένωσης», διαγράφοντας μια αξιοσημείωτη πορεία.

Η επίσημη ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Καζάζη. Ο 29χρονος (05/02/1994) αμυντικός, ύψους 1,92 μ., μετά από απουσία ενός έτους επιστρέφει στην ανδρική ομάδα Πόλο του Συλλόγου.

Ο Μιχάλης Καζάζης τίμησε τα χρώματα της ΑΕΚ τη διετία 2020-2022, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη, καθώς και στη συμμετοχή της στον Τελικό του F4 του Κυπέλλου Ελλάδας το 2021. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Α1 με το σκουφάκι του Περιστερίου.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Μιχάλης Καζάζης δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίζω στην ΑΕΚ. Είχαμε καταφέρει 2 σερί σεζόν να βρισκόμαστε στο Final 4 του Κυπέλλου, σε ένα εκ των οποίων φτάσαμε και στον τελικό. Η ομάδα τα τελευταία χρόνια έχει δείξει σταθερότητα κάτι πολύ σημαντικό για τις νέες ομάδες στην Α1. Εύχομαι μια χρόνια χωρίς τραυματισμούς και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Μιχάλη, καλώς ήρθες και πάλι στην οικογένεια της ΑΕΚ»!