Το ACROPOLIS SWIM OPEN 2022 όπως σας γράψαμε είχε πολλούς ικανούς κολυμβητές και κολυμβήτριες. Έτσι είναι φυσικό και ακόλουθο να υπάρξουν και μερικά…ρεκόρ. Ένα τέτοιο έκανε την Κυριακή 15/05 η Κάτια Φάιν. Η κολυμβήτρια από τη Σλοβενία έκανε ρεκόρ αγώνων στα 400μ ελεύθερο με επίδοση 4:07.73 καταρρίπτοντας το 4:11.44 της Ουγγαρέζας Εύα Ριζτόφ από το 2003.

Η 20χρονη κολυμβήτρια αμέσως μετά την παραλαβή του ενός από τα χρυσά της μετάλλια μίλησε στο #Aquafeed24 για τις εντυπώσεις της από τη διοργάνωση όλο το τριήμερο, για τις επιδόσεις και τους στόχους που πέτυχε ενώ δεν παρέλειψε να μας πει πόσο της άρεσε η Ελλάδα!

Η Κάτια Φάιν στο #Aquafeed24:

Όσον αφορά τις επιδόσεις της το τριήμερο:

«Συμμετείχα σε τρεις κούρσες και κατέκτησα και τις τρεις. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη όχι μόνο για τα μετάλλια αλλά και για τις επιδόσεις μου στα 200 μέτρα και στα 400 μέτρα που αποτελούν τα προσωπικά μου ρεκόρ. Έτσι θεωρώ ότι μετά από αυτές τις επιδόσεις αυτές τις μέρες, θα είναι πολύ ωραία να πάω στο Παγκόσμιο και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με αυτοπεποίθηση».

Οι εντυπώσεις της από το ACROPOLIS SWIM OPEN 2022:

Ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκα σε αυτό το κολυμβητήριο, είχε πραγματικά μία υπέροχη πισίνα, πολύ μεγάλη και πολύ όμορφη για διοργανώσεις σαν αυτή που έγινε εδώ. Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενη ανυπομονώ να έρθω ξανά για αγώνες εδώ. Επίσης μου άρεσε πάρα πολύ η Ελλάδα, όλα ήταν υπέροχα»!

 

Facebook Comments