Το τριήμερο που πέρασε στο Acropolis Swim Open 22 βρεθήκαμε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουμε τις προσπάθειες όλων των αθλητών που έλαβαν μέρος σε αυτό το πολύ όμορφο κολυμβητικό μίτινγκ. Ένας εκ των διακριθέντων φυσικά ήταν και ο Δημήτρης Μάρκος, ο οποίος ξεχώρισε με τις επιδόσεις του.

Ο αθλητής του Καλαμακίου στα 400μ. ελεύθερο των ανδρών σημείωσε ρεκόρ αγώνων με 3:50.95. Ο 21χρονος κολυμβητής μίλησε στο #Aquafeed24 για τις εντυπώσεις του από τη διοργάνωση δηλώνοντας μάλιστα απόλυτα ικανοποιημένος για το επίπεδο της ενώ παράλληλα μίλησε για τους στόχους του και τις επιδόσεις που «έπιασε» στους αγώνες του.

Ο Δημήτρης Μάρκος στο #Aquafeed24:

«Ήταν μία πολύ διαφορετική διοργάνωση από αυτές που έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα. Θύμιζε αρκετά Πανευρωπαϊκών προδιαγραφών διοργάνωση. Πιστεύω ότι σιγά σιγά αλλάζει η κατάσταση και πιστεύω ότι μετά τους αγώνες θα δούμε μεγάλα πράγματα στο σύντομο μέλλον.

Όσον αφορά τις επιδόσεις μου είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Είμαι σε μία περίοδο συνεχόμενων αγώνων, την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε τα 5 χιλιόμετρα, αυτό το σαββατοκύριακο το Acropolis και την επόμενη εβδομάδα τα 10 χιλιόμετρα ανοικτής θάλασσας. Για αυτό προσπαθώ να το εκμεταλλευτώ και να παίρνω ότι μπορώ από κάθε κούρσα και να βελτιώνομαι, και να φυσικά να κάνω όλο και καλύτερες επιδόσεις. Μπορεί να υπάρχει κούραση αλλά θέλω να βάλω όσες περισσότερες κούρσες μπορώ ώστε να είμαι απόλυτα έτοιμος όταν έρθει η ώρα για τις μεγάλες διοργανώσεις».

Facebook Comments