Το κάστρο των Χανίων

by Aquafeed 24

Πολύ ευχαριστημένος για τη νίκη της ομάδας του επί του Απόλλωνα δήλωσε ο Ηλίας Μαχαίρας. Κατά την άποψή του, πλέον όλοι οι αντίπαλοι του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES αρχίζουν να τον υπολογίζουν πολύ σοβαρά και αυτό μόνο θετικό είναι για τον ίδιο και τους παίκτες του.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις από τον Ηλ. Μαχαίρα είναι οι εξής:

«Παίξαμε καλή άμυνα πάνω στους δύο ξένους παίκτες τους, τους οποίους περιορίσαμε. Ενώ έχουν μέσο όρο 10 γκολ ο καθένας στα προηγούμενα παιχνίδια, σήμερα έβαλαν από ένα και νομίζω ότι εκεί ήταν το κλειδί για τη νίκη μας. Ξεκινήσαμε με πάθος και πήραμε μια διαφορά στο σκορ κι έτσι καταφέραμε να πάρουμε και το παιχνίδι. Σίγουρα, θα μπορούσαμε αυτή τη στιγμή στα δύο τελευταία ματς να έχουμε άλλους 4 βαθμούς, αλλά από εκεί και πέρα η εικόνα μας είναι θετική. Αρχίζουν και μας φοβούνται όλοι, ειδικά μέσα στα Χανιά. Θεωρώ ότι με τέτοιες εμφανίσεις θα φέρουμε πάλι τον κόσμο στην πισίνα ώστε να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία,αυτό δεν αλλάζει».

Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Κατρουζανάκης για τον Απόλλωνα τόνισε τα εξής:

«Γνωρίζουμε ότι η έδρα των Χανίων είναι παραδοσιακά πάρα πολύ δύσκολη. Το ότι έχουμε διαφορά στη βαθμολογία δεν σημαίνει τίποτα. Με τον ίδιο στόχο ξεκίνησαν και οι δυο ομάδες, απλά, εμείς στα πρώτα παιχνίδια ερχόμενοι από την Α2 αιφνιδιάσαμε κάποιες ομάδες και τις κερδίσαμε. Ηξερα ότι το ματς ήταν πολύ δύσκολο.

Σίγουρα, αν κερδίζαμε θα είχαμε ένα αβαντάζ σε σχέση με τα Χανιά, αν τυχόν παραμείνουμε κοντά στη βαθμολογία. Οταν κάνεις μια ήττα εκτός έδρας δεν μπορείς να πεις ότι δεν είναι εκτός προγράμματος όταν παίζεις κιόλας κόντρα σε μία ομάδα που έχει μια καλή έδρα. Δεν παίξαμε καλά. Φέτος, όσα ματς έχουμε χάσει, όπως και το σημερινό, είναι επειδή δεν παίζουμε ομαδικά και στηριζόμαστε σε ατομικές ενέργειες μονάχα του Μοσκόβ. Δεν μας βοήθησε και ο δεύτερος ξένος, δεχτήκαμε και άτυχα γκολ, μας «έκατσαν» όλα στραβά σήμερα».

Source: nox.gr

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA