Καρούντζος: Ο παίκτης Διονύσης αποχαιρέτησε το Περιστέρι

Ο Διονύσης Καρούντζος βγάζει το Νο8 του Περιστερίου και ίσως αποσυρθεί και από την ενεργό δράση όπως γνωστοποίησε ο ίδιος.

by Μάνος Φυρογένης

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και ο Διονύσης Καρούντζος έζησε στιγμές που θα έχει καλά φυλαγμένες με ένα ευχάριστο περιτύλιγμα στο χρονοντούλαπο των αναμνήσεων του.

Έπειτα από 4 χρόνια προσφοράς και συνεργασίας, ο Διονύσης Καρούντζος αποχαιρέτησε με μία ανάρτηση το ΓΣ Περιστερίου ως παίκτης, τονίζοντας πως θα συνεχίσει βέβαια να μεταλαμπαδεύει τις πολύτιμες γνώσεις και την άδολη αγάπη του για την υδατοσφαίριση στους νεότερους αθλητές του τμήματος (προπονητής στα προ μίνι).

Εκτός των πολύ δυσάρεστων μαντάτων για το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών και το αντρικό τμήμα αναμένεται να παρουσιαστεί αποδυναμωμένο από την ερχόμενη σεζόν αφού αποφασίστηκε σημαντική μείωσε στο μπάτζετ της περιόδου 2024-25 στην Α1.

Ο έμπειρος αθλητής – πρωταθλητής το 2006 με τον Εθνικό Πειραιά και νταμπλούχος με τον Ναυτικό όμιλο Βουλιαγμένης το 2012 –  άνηκε από το το 2020 στην οικογένεια του Περιστερίου, βοηθώντας τα μέγιστα τα χρόνια αυτά στην διαρκή άνοδο του τμήματος και τη συμμετοχή στα playoffs. Ένας αθλητής με τεράστια και μακρά καριέρα στις πισίνες της μεγάλης κατηγορίας, ο οποίος έχει υπάρξει και μέλος των Εθνικών ομάδων παλαιότερα και όπως φάνηκε στην ανάρτησή του, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενό της απόσυρσης από την ενεργό δράση.

Μένει να φανεί ποια απόφαση θα πάρει…

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA