Τους προπονητές των υποδομών ανακοίνωσε ο ΝΟ Χίου. Στους Μίνι Παίδες ανέλαβε ο Γιώργος Κανδιόγλου, ενώ στους Παίδες – Έφηβους ο Αντώνης Μισετζής. Παράλληλα και οι δύο έχουν φορέσει το ιστορικό σκουφάκι του ΝΟ Χίου στη μεγάλη κατηγορία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε και την προπονητική ομάδα των ακαδημιών υδατοσφαίρισης για την φετινή χρονιά
Μίνι Παίδες – Γιώργος Κανδιόγλου: ήρθε σε επαφή με τον υγρό στίβο στην ηλικία των 6 χρόνων. Από το καλοκαίρι του 1990 που βρέθηκε πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Χίου μέχρι σήμερα έχει τιμήσει την ομάδα μας και έχει φέρει 6 διακρίσεις στα Πρωταθλήματα Παίδων, Εφήβων και Νέων Ανδρών.
Στην ομάδα Ανδρών του Ν.Ο. Χίου αγωνίστηκε πρώτη φορά τη σεζόν 1998-1999 και έχει συνολικά 7 διακρίσεις (Α1 και Κύπελλο Ελλάδος). Επίσης, έχει τιμήσει τη γαλανόλευκη σημαία έχοντας πέντε διακρίσεις φορώντας το σκουφάκι της Εθνικής Ελλάδος.” “Ένας παίκτης που έγραψε την δίκη του ιστορία στο χώρο της υδατοσφαίρισης. Στήριξε όσοι λίγοι αθλητές το ΝΟΧ σε πολύ δύσκολες στιγμές, μια πραγματική σημαία για το σωματείο μας και ένα ιδανικό πρότυπο για τη νέα γενιά που ακολουθεί»
Παίδες/εφήβους – Αντώνης Μισετζής: Απόφοιτος Πανεπιστημίου Τ. Ε. Φ. Α. Αθηνών με ειδικότητα Υδατοσφαίριση! Ενεργός αθλητής και προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Χίου από το 1986 έως και σήμερα! Ως αθλητής προασπίστηκε τα δοκάρια Του Ναυτικού Ομίλου Χίου από τη θέση του τερματοφύλακα από το 1991 και έχει στο ενεργητικό την κατάκτηση της Δεύτερης Θέσης στην Α1 κατηγορία του Ελληνικού Πρωταθλήματος ( 1996- 1997), την Τρίτη Θέση στην Α1 ( 2006- 2007) & ( 2011- 2012), με συμμετοχές σε Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις ( Len Trophy, Champions League) & υπήρξε Διεθνής της Εθνική Ομάδα Ελλάδος στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες. Ως προπονητής έχει εμφυτεύσει στο αθλητικό ιδεώδες και γαλουχεί τα παιδιά των Ακαδημιών του Ναυτικού Ομίλου από το 2012 έως και σήμερα με σημαντικότερες διακρίσεις την κατάκτηση της Τρίτης Θέσης με την ομάδα των Μίνι παίδων γεν.2003 το 2016 & της Έκτης Θέσης με την ομάδα των Παίδων γεν.2004 το 2019.