Ο ΑΝΟ Γλυφάδας ρίχνεται στη «μάχη» των προκριματικών του Champions League Γυναικών (21-24 Σεπτεμβρίου) στη Βουδαπέστη με αντιπάλους τον Άλιμο, την Ουίπεστ, την Φερεντσβάρος και την Σπαντάου. Οι τρεις πρώτοι των ομίλου παίρνουν το εισιτήριο για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες προκρίνονται στους ομίλους του Euro Cup.

Ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος σε δηλώσεις του στο #AQF24 αναφέρθηκε στη βαριά ιστορία του συλλόγου στα ευρωπαϊκά κύπελλα αλλά και στις δυσκολίες του ομίλου. Παράλληλα στάθηκε στις σημαντικές εμπειρίες που θα πάρουν οι αθλήτριές του από τέτοιου επιπέδου παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το όμιλο του ΑΝΟ Γλυφάδας στο Champions League και την συνύπαρξη με τον Άλιμο: «Ένας πολύ δυνατός όμιλος με ονόματα της γυναικείας υδατοσφαίρισης και με δύο ελληνικές συμμετοχές. Η ομάδα του Αλίμου να έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφές για να ενισχύσει το δυναμικό του. Εμείς παραμένουμε ένας σύλλογος με ιστορία στα ευρωπαϊκά κύπελλα και θα προσπαθήσουμε να είμαστε αντάξιοι της ιστορίας μας. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας για την πρόκριση στην επόμενη φάση ειδάλλως αν δε τα καταφέρουμε θα συνεχίσουμε στο Euro Cup. Είναι εξίσου σημαντικό για τα νέα κορίτσια να πάρουν τις ανάλογες εμπειρίες».

Για το θα παίξει ρόλο το πρόγραμμα: «Η αλήθεια είναι ότι το πρόγραμμα είναι αρκετά απαιτητικό αλλά και αρκετά κουραστικός ο τρόπος που θα μεταβούμε και θα φύγουμε από τη Βουδαπέστη διότι ξεκινάει άμεσα και το ελληνικό πρωτάθλημα. Οπότε πρέπει να ανταπεξέλθουμε και είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει κούραση. Από εκεί και πέρα ότι ισχύει για μας ισχύει και για τις υπόλοιπες ομάδες. Θα το εκλάβουμε σαν μια γιορτή του αθλήματος και μια μεγάλη προετοιμασία ενόψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη».