Μετά την εύκολη πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου γυναικών του ΝΟ Βουλιαγμένης επί του ΝΟ Ρεθύμνου, η Αλεξία Καμμένου και η Χριστίνα Κώτσια έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Αλεξία Καμμένου (προπονήτρια ΝΟ Βουλιαγμένης): “Ήταν μια καλή προπόνηση, δώσαμε ευκαιρία σε όλες τις αθλήτριες να αγωνιστούν. Ήταν μια γιορτή, μια ιστορική στιγμή αφού αποτελεί το πρώτο παιχνίδι για τον νέο αυτό θεσμό σε τελική φάση. Από εκεί και πέρα δεν δοκιμάσαμε πολλά από αυτά που θα δοκιμάσουμε αύριο και πιστεύω να δώσουμε αύριο τον καλύτερό μας εαυτό απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Ο τελικός είναι ένα παιχνίδι επομένως τα πάντα εξαρτώνται και από τη μέρα στην οποία θα βρεθεί η ομάδα. Οι διαφορές από τον Ολυμπιακό είναι πολύ στενές και θα πρέπει αύριο να είμαστε σχεδόν αλάνθαστες για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Η ομάδα μας έχει μικρό μέσο όρο ηλικίας και βλέπουμε πρόοδο καθημερινά, είμαστε αισιόδοξοι”.

Χριστίνα Κώτσια (πολίστρια ΝΟ Βουλιαγμένης): “Έχω επιστρέψει μόλις μια εβδομάδα στην ομάδα και προσπαθώ να προσαρμοστώ. Είμαστε έτοιμες και θέλουμε πολύ να κατακτήσουμε το πρώτο κύπελλο στην ιστορία, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Σε ό,τι αφορά τον τελικό, εφόσον προκριθεί ο Ολυμπιακός, νομίζω ότι οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά μεταξύ τους και πιστεύω πως θα γίνει μια μεγάλη μάχη”.

Facebook Comments