Δηλώσεις στο gazzetta.gr έκανε η Αλεξία Καμμένου, σχετικά με τη μεταγραφή της Χριστίνας Τσουκαλά στον Ολυμπιακό.

Η προπονήτρια της Βουλιαγμένης τοποθετήθηκε επί του θέματος, υποστηρίζοντας ότι η διεθνής παίκτρια είχε διαβεβαιώσει ότι θα μείνει στον ΝΟΒ και έπειτα άλλαξε την απόφασή της, ενώ τόνισε ότι η ομάδα της στάθηκε όρθια όταν αποχώρησε από την ενεργό δράση η Αντιγόνη Ρουμπέση, οπότε θα το ξανακάνει.

Οι δηλώσεις της Αλεξίας Καμμένου στο Gazzetta:

«Η γιαγιά μου έλεγε μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λες. Ο καθένας επιλέγει το δρόμο που θα τραβήξει. Η Χριστίνα είχε τη δυνατότητα να ηγηθεί μίας καινούριας προσπάθειας, εκείνη όμως επέλεξε κάτι άλλο, το οποίο θα της βγαίνει πιο εύκολα.

Ο αθλητής δεν πρέπει να μένει σε μία ομάδα αν δεν θέλει, πρέπει οι αποφάσεις του να γίνονται σεβαστές. Πρέπει όμως να έχει συνέπεια των λόγων και των πράξεων του, ώστε να γίνεται και ο ίδιος σεβαστός, τόσο από την πρώην όσο και από τη νέα του ομάδα.

Η Χριστίνα Τσουκαλά μας διαβεβαίωσε ότι δεν θα φύγει και τρεις μέρες μετά άλλαξε γνώμη. Αυτό μας δημιούργησε ένα πρόβλημα στον προγραμματισμό της ομάδας.

Όμως, ουδείς -παίκτης ή προπονητής- είναι αναντικατάστατος, οι ομάδες μένουν. Εδώ χάσαμε ολόκληρη Ρουμπέση και καταφέραμε και σταθήκαμε όρθιοι…

Σε ότι αφορά στον Ολυμπιακό, έκανε το φυσιολογικό, δηλαδή κινήθηκε για την απόκτηση μίας παίκτριας, η οποία ήταν ελεύθερη.

Στόχος της Βουλιαγμένης είναι να φτιάξει μία δυνατή ομάδα, η οποία δεν θα εξαρτάται από μία ή δύο παίκτριες. Θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει ξανά σε Ελλάδα και Ευρώπη».