«Δεν θα αφήσουμε καμία ομάδα να πανηγυρίσει στην έδρα μας»!

by Aquafeed 24

Μεθυσμένη πολιτεία θυμίζει ο Βόλος από το βράδυ της Παρασκευής, καθώς στο στρατόπεδο της Εθνικής ομάδας επικρατεί ευτυχία και προσμονή για τον αποψινό μεγάλο τελικό.

«Δεν θα αφήσουμε καμία ομάδα να πανηγυρίσει στην έδρα μας», ήταν το σύνθημα της ομάδας λίγο πριν την αναμέτρηση και φυσικά μέχρι στιγμής τα κορίτσια μας, κρατούν την υπόσχεσή τους.

«Στόχος μας ήταν μόνο η νίκη σε κάθε παιχνίδι. Καταφέραμε να κερδίσουμε δύο πολύ μεγάλες ομάδες. Σχεδόν δύο τελικούς σε δύο μέρες και αύριο έχουμε μπροστά μας ακόμη έναν τελικό. Σήμερα δεν ξεκινήσαμε καλά. Γνωρίζαμε όμως πως η Ολλανδία θα μας πίεζε πολύ. Συνεχίσαμε εφαρμόζοντας το πλάνο μας και πήραμε την νίκη. Δεν θεωρώ κανέναν φαβορί, θέλω να παίξουμε με την Ρωσία συγκεντρωμένα και να κερδίσουμε», δήλωσε ο Στέφανος Λέανδρος, «πνιγμένος» στις αγκαλιές της ομάδας του.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου, αποκάλυψε την συζήτηση που είχαν τα κορίτσια λίγο πριν βουτήξουν στο νερό. «Όπως και χθες, έτσι και σήμερα αντιμετωπίσαμε δύο σπουδαίες αντιπάλους με μεγάλη παράδοση στην παγκόσμια υδατοσφαίριση. Καταφέραμε να τις κερδίσουμε και να εκπληρώσουμε το όνειρό μας που ήταν ένα μετάλλιο. Θέλουμε το χρυσό  και να κρατήσουμε την υπόσχεσή μας, πως δεν θα αφήσουμε καμιά άλλη ομάδα να πανηγυρίσει μέσα στην έδρα μας».

 

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA