Καλές επιδόσεις το πρωί στη Γλασκόβη! Τρεις τελικοί το βράδυ!

by Aquafeed 24

Το πρωϊνό της 2ης ημέρας των αγωνισμάτων της Κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου της Γλασκώβης (Σάββατο 4/8) δεν εξελίχθηκε το ίδιο καλό όπως το χθεσινό για τους Έλληνες κολυμβητές και κολυμβήτριες, καθώς δεν υπήρξε καμία πρόκριση από τους προκριματικούς των αγωνισμάτων τους σε ημιτελικούς ή τελικούς. Συγκεκριμένα:

Η Νόρα Δράκου έμεινε για μία θέση εκτός ημιτελικών στα 50 ύπτιο. Η επίδοσή της δεν ήταν η αναμενόμενη, σε σχέση με τα στάνταρ της και με 28.53 κατετάγη 19η, αλλά ήταν 17η στην επίσημη κατάταξη (μπορούν να προκριθούν μόνο δύο από κάθε χώρα).

Ο Οδυσσέας Μελαδίνης, που ήταν τελικά η μοναδική ελληνική συμμετοχή στα 100 ελεύθερο (Α), κολύμπησε στα προκριματικά σε 49.94 και κατέλαβε την 31η θέση. Ο Κριστιάν Γκολομέεβ δεν αγωνίστηκε για λόγους τακτικής.

Η Νικόλ Παυλοπούλου, στα προκριματικά των 100 πρόσθιο, έκανε 1.10.49 και κατατάχθηκε 38η.

Ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος, τέλος, κολύμπησε στον προκριματικό των 1.500 ελεύθερο και με 16.01.83 κατετάγη 19ος.

Στο απογευματινό πρόγραμμα θα υπάρξει, βέβαια, ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ελληνικά χρώματα καθώς υπάρχουν οι συμμετοχές στους τελικούς της Νόρας Δράκου στα 50 ελεύθερο, της Άννας Ντουντουνάκη στα 100 πεταλούδα και του Απόστολου Χρήστου στα 50 ύπτιο.

Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα βλέπετε ΕΔΩ.

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA