Με Καλαργυρού και Μαμόγλου το κάλεσμα της Εθνικής Γυναικών!

by Aquafeed 24

Προετοιμασία εν όψει της συμμετοχής της στην προκριματική φάση του Γιουρόπα Καπ (Europe Cup), πραγματοποιεί από αύριο (25/1) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών.

Στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργο Μορφέσης κάλεσε να βρίσκονται (18.00) οι εξής 19 πολίστριες: Χρυσούλα Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Χριστίνα Τσουκαλά, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Βασιλική Πλευρίτου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Έλενα Κούβδου, Ελένη Ξενάκη, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Μαρία Πάτρα, Ειρήνη Νίνου (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Αναστασία Καλαργυρού, Έφη Κατσιμπρή (ΕΘΝΙΚΟΣ), Άννα Μαμόγλου (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ).

Οι «19», θα προπονηθούν έως την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για το Βόλο (31 Ιανουαρίου), όπου και θα μεταβούν οι «13» για τους αγώνες που διεξάγονται 1-4 Φεβρουαρίου στο Κλειστό Κολυμβητήριο «Βασίλης Πολύμερος» της Νέας Ιωνίας.

Στον Όμιλο της Εθνικής μας ομάδας μετέχουν επίσης, η Ουγγαρία, το Ισραήλ, η Ιταλία και η Γερμανία. Στην Τελική φάση της διοργάνωσης που γίνεται φέτος για 1η φορά από τη Len, προκρίνονται οι 3 πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης.

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA