Ιταλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για πρόθεση της Μπρέσια να ρίξει… βόμβα με Βλαχόπουλο!

by Aquafeed 24

Έχουν αρχίσει και τώρα πληθαίνουν τα σενάρια στη μεταγραφική αγορά, ενώ οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης δεν θα μπορούσαν να μη βρίσκονται σε αυτό το πλαίσιο. Κυριακάτικο δημοσίευμα στην Ιταλία και συγκεκριμένα το waterpolopeople κάνει λόγο για ενδεχόμενη πρόθεση της Μπρέσια να πραγματοποιήσει μια κορυφαία μεταγραφή, αυτή του Άγγελου Βλαχόπουλου!

Συγκεκριμένα, όπως είχε αποκαλύψει το #AQF24, η ιταλική ομάδα με προπονητή τον Σάντρο Μπόβο έχει ήδη συμφωνήσει με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και του Υδραϊκού, Μαξ Ίρβινγκ, καθώς και με τον Ντελ Μπάσο, ενώ επιστρέφει ο νεαρός Μπαλζαρίνι.

Ο ιταλικός σύλλογος θέλει να δυναμώσει κι άλλο ενόψει της επόμενης σεζόν και να μειώσει τη διαφορά από την Προ Ρέκο, έχοντας την πρόθεση να φέρει πίσω στα «Λιοντάρια», τόσο τον Εντοάρντο Μάνζι, τον αριστερόχειρα που έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τη Μπολόνια, ενώ υπάρχει πιθανότητα ο Στέφανο Λουόνγκο να μη συνεχίσει στη Μπρέσια, θέλοντας να έχει μια λιγότερη πιεστική σεζόν του χρόνου.

Παράλληλα, το ιταλικό ρεπορτάζ φέρνει στο φως την πρόθεση της Μπρέσια να κάνει τα πάντα για να επιστρέψει στον σύλλογο ένα από τα πιο αγαπημένα τους παιδιά, ο Άγγελος Βλαχόπουλος, με τον Έλληνα διεθνή να λατρεύεται στην ομάδα, καθώς πρωταγωνίστησε μαζί με τον Δημήτρη Νικολαΐδη στο απίστευτο πρωτάθλημα της Μπρέσια προ δυο ετών, με το οποίο «έσπασε» το σερί της Προ Ρέκο.

Έτσι λοιπόν, ο πρόεδρος της Μπρέσια, Αντρέα Μαλτσιόντι, θέλει να κάνει μεγάλο άνοιγμα στη μεταγραφική αγορά και σύμφωνα με το waterpolopeople, να εκμεταλλευτεί την κατάσταση που βρίσκεται η Νόβι Μπέογκραντ, έχοντας στο στόχαστρο τον Άγγελο Βλαχόπουλο ή τον Αλβάρο Γκρανάδος.
Το εν λόγω δημοσίευμα δηλώνει την ξεκάθαρη πρόθεση της Μπρέσια να δυναμώσει στην μετά-Πρεσούτι εποχή, ωστόσο το #AQF24 δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη όσα γράφονται, δηλαδή αν το ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας προς τον Έλληνα αρχηγό της Νόβι είναι ένα βάσιμο σενάριο.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA