Για την Όστια της Ιταλίας θα αναχωρήσει εντός της τρέχουσας εβδομάδας η Εθνική ομάδα γυναικών, η οποία θα εκμεταλλευτεί το κενό στο ελληνικό πρωτάθλημα, ώστε να προετοιμαστεί δυνατά ενόψει των σημαντικών υποχρεώσεων που έχει στα τελικά του Europa Cup, με φόντο το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης.

Το κοινό καμπ θα διαρκέσει από τις 25 έως τις 28 Φεβρουαρίου, ενώ οι παίκτριες του Ολυμπιακού, εκτός απροόπτου, θα ενσωματωθούν στην ελληνική αποστολή απευθείας από τη Ρωσία, όπου θα βρίσκονται έως το Σάββατο (24/2) για τη σημαντική αναμέτρηση με την Κίρισι.

Το ίδιο δρομολόγιο θα κάνει και η Τζούλια Έμολο, η οποία μετά τον αγώνα με τις Ρωσίδες θα ταξιδέψει για Όστια, ώστε να τεθεί στη διάθεση του Ιταλού Ομοσπονδιακού τεχνικού, Φάμπιο Κόντι.

Το κάλεσμα του Γιώργου Μορφέση θα ανακοινωθεί σύντομα, ενώ ο Φάμπιο Κόντι κάλεσε τις εξής παίκτριες:

Queirolo, Dario (Padova), Cotti, Marioni, Francini (Florentia), Emmolo (Olympiakos), D’Amico (Messina), Aiello, Bianconi, Garibotti, Palmieri (Catania), Cocchiere (Bogliasco), Gragnolati, Lavi, Avegno (Rapallo), Tabani, Galardi, Picozzi (Roma), Gorlero, Citino (Cosenza).

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here