Με Ισραήλ για την τετράδα η Εθνική!

by Aquafeed 24

Το Ισραήλ θα βρει απέναντί της για την πρόκριση στην «8αδα» η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των νεανίδων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Νόβισαντ. Οι Σλοβάκες κέρδισαν το Ισραήλ με 11-7  με αποτέλεσμα να το φέρουν απέναντί μας, με το παιχνίδι να διεξάγεται στις 19:45 ώρα Ελλάδας.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Κώστας Δήμου μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας και με δηλώσεις που έκανε, τόνισε για τον επερχόμενο αγώνα με το Ισραήλ τα εξής:

«Όπως είχα πει τα χιαστί παιχνίδια ανεβάζουν το επίπεδο μιας ομάδας. Αντίπαλός  για να καταφέρουμε να βρεθούμε στα προημιτελικά είναι το Ισραήλ, και εφόσον περάσουμε το πρώτο εμπόδιο,  μας περιμένει η Ιταλία. Μακάρι να είχαμε βγει πρώτοι στον όμιλο, όμως πήραμε τον πιο δύσκολο δρόμο. Στο αυριανό παιχνίδι θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή του αγώνα μέχρι και το τέλος. Έχουμε κάποιες μεταπτώσεις στην ψυχολογία και στην μαχητικότητά μας και θα πρέπει να το βελτιώσουμε. Όταν τα πράγματα δεν βαίνουν καλώς, συμβαίνει αυτό και θα πρέπει να το διορθώσουμε, φέρνοντας το ρυθμό μας στο ίδιο επίπεδο. Όλες οι ομάδες έχουν κάνει το απαραίτητο σκάουτινγκ και σαφώς έχουν παρακολουθήσει και εμάς».

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA