Είναι γνωστοί στο φίλαθλο κοινό οι συναισθηματικοί δεσμοί του Νάσου Ηρειώτη με τον σύλλογο του Παναθηναϊκού, κάτι που επιβεβαιώθηκε εκ νέου στην προσωπική ανακοίνωση του ίδιου, μετά την παραίτηση του από το ανδρικό τμήμα του συλλόγου στις αρχές της εβδομάδας.

Ο Νάσος Ηρειώτης έκανε λόγο για ψυχική και ηθική φθορά, αναφέροντας προβλήματα που υπήρχαν και υπάρχουν στο τμήμα και τα οποία δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει.

Μάλιστα, τόνισε ότι η ανδρική ομάδα δέχθηκε άνισο πόλεμο και ότι δεν υπήρχε ενότητα και ισονομία ανάμεσα στα τμήματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Η ανακοίνωση του Νάσου Ηρειώτη:

«Έχοντας εξαντλήσει τα τελευταία 2 χρονια κάθε περιθώριο δύναμης,υπομονής,ηθικής οικονομικης ,ψυχικής και ψυχολογικής πλευράς, έχοντας αφήσει προσωπικές και κυρίως οικογενειακές στιγμές στο έλεος του θεού … ειμαι στην δυσάρεστη θέση να παραιτηθώ απο τον Παναθηναϊκό. Πέρυσι μου ζητήθηκε να βγω μπροστά όταν η ομάδα διαλυοταν φεύγοντας παίχτες και πρώτος προπονητής ,γνωριζοντας ολες τις δυσκολιες πληρωμών, χωρις να υπολογίζω το προσωπικό μου κοστος και με γνώμονα μονο το καλο του συλλόγου ανέλαβα την αντρική ομάδα . Με το ίδιο σκεπτικό ήθελα να συνεχίσω και φέτος αλλά νιώθω τόσο μόνος σε έναν πόλεμο ΑΔΙΚΟ και ΑΝΙΣΟ για το αντρικό τμήμα πόλο, βλέποντας ότι δεν υπάρχει ΕΝΟΤΗΤΑ και ΙΣΟΝΟΜΙΑ μεταξύ των τμημάτων του ερασιτέχνη, βλέποντας οτι υπάρχει ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ μεταξύ των τμημάτων του υγρού στίβου, βλέποντας ότι μας έχουν του ΚΛΩΤΣΟΥ και του ΜΠΑΤΣΟΥ σαν τμήμα, βλέποντας ότι ουδείς ενδιαφέρεται εάν υπάρχουμε, βλέποντας ότι ουδείς ενδιαφέρθηκε να μας βοηθήσει να σταθούμε στα πόδια μας έστω με και ελάχιστα χρήματα και έχοντας άλλα όνειρα και άλλους στόχους για τον σύλλογο που αγάπησα απο μικρο παιδι πήρα αυτη την απόφαση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίχτες και τους προπονητές που συνεργάστηκα, τους φιλάθλους που μας στήριξαν στις δύσκολες στιγμές όπως και όλες τις διοικήσεις που με επέλεξαν γι αυτά τα χρονιά. Καλή συνέχεια και εις το επανιδείν».