Σε σπουδαία αναβάθμιση στις Ακαδημίες Υδατοσφαίρισής του, προχώρησε ο Ιωνικός Νίκαιας, ανακοινώνοντας σήμερα (23/08), την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ανδρόνικο Κουζέλη. Ο έμπειρος τεχνικός θα συμβάλλει στην ενίσχυση τόσο των τμημάτων των Αγοριών, όσο και στο επιτελείο της Ανδρικής ομάδας. Αναμφίβολα, μια κίνηση “επένδυσης” στο μέλλον των παιδιών και της ομάδας!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ιωνικού Νίκαιας:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιωνικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον έμπειρο και ειδικό προπονητή στις ακαδημίες, Ανδρόνικο Κουζέλη ως υπεύθυνο ακαδημιών του τμήματος Αγοριών και συνεργάτη του Αντρικού τμήματος!

Πρόκειται για έναν έμπειρο προπονητή ο οποίος ξεκίνησε την προπονητική του πορεία το 2009 στο Ν.Ο. Καλαμακίου. Το 2012 άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα της δουλειάς του όταν και η ακαδημία του Ν.Ο.Κ. κατέλαβε την 7η θέση στην τελική φάση. Η παρακαταθήκη που άφησε στο Ν.Ο. Καλαμακίου μέχρι το 2014 δεν πέρασε απαρατήρητη και έτσι το 2015 ξεκινά η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό. Με την ομάδα του Πειραιά, καταφέρνει κάθε χρόνο να έχει παρουσία στις τελικές φάσεις και πιο συγκεκριμένα, 4 φάιναλ φορ και 2 ασημένια μετάλλια με Μίνι και Παίδες, αντίστοιχα.
Η έλευση του Ανδρόνικου Κουζέλη αποτελεί πολύ σημαντική κίνηση όσον αφορά την αναβάθμιση των ακαδημιών της Ομάδας, κάτι που είναι και το ζητούμενο και ανταποκρίνεται στα «θέλω» και στα «πρέπει» των υπευθύνων του τμήματος οι οποίοι θέλουν να επαναφέρουν το Σύλλογο εκεί όπου του αρμόζει, «χτίζοντας» με γηγενείς αθλητές και στέρεες βάσεις.
Ανδρόνικε, καλώς ήρθες»!
Facebook Comments