Ιόλη Μπενέκου: «Ξεκάθαρος στόχος το LEN Trophy»!

by Aquafeed 24

Η αμυντικός του Εθνικού Πειραιά μιλά για το δεύτερο παιχνίδι με την Σαμπαντέλ και τις εντυπώσεις της για τις εγκαταστάσεις της καταλανικής ομάδας.

Δεν κατάφερε ο Εθνικός Πειραιά να κάνει την υπέρβαση στην Ισπανία και να ανατρέψει το 13-8 κόντρα στην Σαμπαντέλ των παγκόσμιων αστέρων, γνωρίζοντας την ήττα με 8-6 ύστερα από ένα πολύ μαχητικό αγώνα, στον οποίο οι παίκτριες της Αντιγόνης Ρουμπέση έδωσαν και την ψυχή τους και δεν εγκατέλειψαν το παιχνίδι σε κανένα σημείο του.

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του «Αυτοκράτορα», ωστόσο, δεν λαμβάνει τέλος εδώ, καθώς θα διεκδικήσει τον τίτλο του κυπελλούχου Ευρώπης στο Φάιναλ 4 του LEN Trophy, με την πρώτη μάχη να δίνεται στα ημιτελικά με μία εκ των Ουίπεστ, Ντουναϊσβάρος και την ηττημένη του ζευγαριού Πάντοβα – Ουραλότσκα.

Η αμυντικός του Εθνικού, Ιόλη Μπενέκου, μίλησε αποκλειστικά στο ethnikoswaterpolo.gr σχετικά με την αναμέτρηση ενάντια στις Ισπανίδες, ενώ παράλληλα εξέφρασε τις εντυπώσεις της για τις υποδειγματικές αθλητικές εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου του Σαμπαντέλ.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις της: 

«Το δεύτερο παιχνίδι με τη Σαμπαντέλ πήγε πολύ καλύτερα από το πρώτο. Παίξαμε καλύτερα σαν ομάδα ιδιαίτερα στην άμυνα αλλά και στην επίθεση. Είμαστε αρκετά ικανοποιημένες απ την απόδοση μας, καθώς το σκορ ήταν πολύ κοντά και φάνηκε ότι το παλέψαμε από την αρχή μέχρι το τέλος. Μας κόστισαν κάποια λάθη, παρόλα αυτά παίξαμε με ψυχή και δεν το παρατήσαμε. Η Σαμπαντέλ είναι μια πολύ δυνατη και καλή ομάδα, που παίζει χρόνια μαζί και μόνο το ότι ήρθαμε 8-6 μας αφήνει ικανοποιημένες και βέβαιες ότι η ομάδα μας θα πάει καλά στα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν. Ο Εθνικός φέτος πέρασε από κάποιες πρόσφατες αλλαγές εν όψει του πρωταθλήματος, παρ’ όλα αυτα γυρίσαμε σελίδα, είμαστε δεμένες και έτοιμες να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.Έχουμε μπροστά μας το LEN Trophy, στο οποίο πιστεύω στόχος μας είναι ξεκάθαρα η πρώτη θέση και σαν ομάδα θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το καταφέρουμε. Όσο για τις εγκαταστάσεις της Σαμπαντέλ, ήταν ένα ‘πολιτισμικο’ σοκ να βλέπει ένας αθλητής τι εγκαταστάσεις έχει μια μικρή πόλη της Ισπανίας. Οι πισίνες, τα αποδυτήρια αλλά και ο χώρος γενικότερα θα μπορούσαν να θεωρηθούν υπόδειγμα αθλητικών εγκαταστάσεων για πολλές χώρες και πόλεις. Ήταν μια ωραία εμπειρία για όλες τις αθλήτριες και σίγουρα ενα κέντρο που θα μου μείνει αξέχαστο».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA